''Μήνυμα'' από την φιλόδοξη Πυλαία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Μήνυμα'' από την φιλόδοξη Πυλαία...

 


Η Πυλαία δεσμεύθηκε για υψηλό προϋπολογισμό σε αυτή τη σεζόν για την φιλόδοξη γυναικεία ομάδα της, άλλαξε τη λογική που έως τώρα τη χαρακτήριζε, πήρε 4 ξένες παίκτριες και επιδιώκει να πάει ψηλότερα από ότι πέρσι.

Ηδη, μάλιστα, η Πυλαία δείχνει ότι όντως δημιουργεί ομάδα πρωταθλητισμού, καθώς δεν θα πρέπει να περνά απαρατήρητη ( αν και σε φιλικό ) η νίκη της επί του ΠΑΟΚ με 32-29 στη Μίκρα.

Φυσικά, τα αποτελέσματα στα φιλικά ελάχιστη αξία έχουν, καθώς, υπάρχουν οι παράμετροι του χρόνου συμμετοχής των βασικών συν τη διάθεση πειραματισμών...Οπως και το κυνήγι εντυπώσεων...

Ομορφο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει για μεγάλο διάστημα της συνάντησης στον πάγκο την Βραζιλιάνα πίβοτ Ελαίν Γκόμες.

Στο ημίχρονο, η Πυλαία προηγείτο με 15-14.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης εκτιμά :

«Εμείς λειτουργήσαμε με τον ίδιο τρόπο, όπως σε όλα τα φιλ'' ικά, κάνοντας το απαιτούμενο ροτέισον, για να μπορεί η ομάδα να είναι φρέσκια σε όλη την διάρκεια. Είχαμε μία συνθήκη με 15 δίλεπτα, πράγμα που σημαίνει πως παίξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτρια λιγότερη, αυτό είναι κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες του αγώνα. Παρόλα αυτά είχαμε κακές αντιδράσεις στο τρανζίσιον, είτε από γκολ δικό μας, είτε από χαμένες μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε πολλά γκολ στον ενδιάμεσο. Θα πρέπει να αυξήσουμε το κομμάτι των επαφών στην άμυνα, γιατί από κει ξεκινούν όλα. Όταν έχει επαφή στην άμυνα, αυτομάτως αλλάζει ο ρυθμός και η ένταση. Παίξαμε ένα πολύ καλό φιλικό, είδαμε κάποια πράγματα και αδυναμίες τις οποίες έχουμε. Για εμάς τα σημαντικά παιχνίδια είναι αυτά της Ευρώπης σε πρώτη φάση, στα οποία πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στο 100%. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, και θέλουμε να συνοδέψουμε την πρεμιέρα με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση». 

Από την πλευρά του ο προπονητής της Πυλαίας ( και έως πριν από ενάμιση χρόνο, συνεργάτης του Δημήτρη Πελεκίδη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ) Γιώργος Βακάλης, επεσήμανε : 

''  Είχαμε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό κι όλες οι αθλήτριες ήταν πολύ συγκεντρωμένες στο gameplan, που δώσαμε πριν το παιχνίδι. Απέναντι σε ομάδες με μεγάλη ποιότητα, όπως ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι έχεις πολλά να αποκομίσεις και να συμπεράνεις ώστε να γίνεις καλύτερος. Σε γενικές γραμμές δουλέψαμε καλά και στο set game αλλά και στο transition, βρήκαμε λύσεις αν και θεωρώ, ότι έχουμε ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Η μεθοδική δουλειά και η ταπεινότητα είναι χαρακτηριστικό μας και θέλουμε να το διατηρήσουμε ως το τέλος ''.

No comments