Με '' όπλο '' την άμυνα ο Ολυμπιακός, νίκησε και στην Β.Μακεδονία ( πλούσιο φωτορεπορτάζ ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με '' όπλο '' την άμυνα ο Ολυμπιακός, νίκησε και στην Β.Μακεδονία ( πλούσιο φωτορεπορτάζ )























Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ προσεκτικός στην άμυνα και φεύγει από την Βόρεια Μακεδονία, νικητής με 29-18 στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο την γηπεδούχο Τίκβες.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν την πέμπτη νίκη τους σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει και ακολουθεί το Σάββατο στις 5 μ.μ. το ματς προετοιμασίας με τον Αερωπό στην Εδεσσα ενώ την Κυριακή θα αγωνισθούν στη Δράμα με την ομώνυμη ομάδα στις 6 μ.μ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του και είδε θετικά στοιχεία από τη λειτουργία της ομάδας του η οποία προηγήθηκε από την αρχή στο σκορ, πέρασε μπροστά στο ημίχρονο με 15-7, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια στην Τίκβες και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη σημειώνοντας ακόμα μία επιτυχία με προσφορά από όλες  τις μονάδες του.

Σύμφωνα με τα Σκοπιανά ΜΜΕ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Καβανταρτσί, ήταν οι Νιόκας, Γκράτζαν, Οστρούτσκο  οι οποίοι έχουν αγωνισθεί και στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Σημειώνεται ότι η Τίκβες παίζει στις 7 Σεπτεμβρίου με την Πέλιστερ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β.Μακεδονίας.


No comments