Οι ''αφανείς ήρωες'' της ΑΕΚ στο ντέρμπι... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ''αφανείς ήρωες'' της ΑΕΚ στο ντέρμπι...

 



Τάσος Παπαδιονυσίου και  Λούκα Σόκολιτς ήταν οι ''αφανείς ήρωες'' της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς, έδωσαν πολλά στον αμυντικό τομέα και παράλληλα είχαν ουσιαστική συμβολή και στην επίθεση.
Ο Σόκολιτς έπαιξε αν και είχε πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού και ο Παπαδιονυσίου ήταν συγκινητικός με τις ηρωϊκές προσπάθειες και την αφοσίωση του.
Ερωτηθείς από το greekhandball.com για την εμφάνιση του, ο Τάσος Παπαδιονυσίου αρκέσθηκε να αναφερθεί μόνο στην επιτυχία της ΑΕΚ, ενδεικτικό και αυτό της νοοτροπίας του :  

'' Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και το πιο σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Δεν ξέραμε πως θα παρουσιαστουμε σε ένα ντέρμπι καθώς η ομάδα είναι νεοσύστατη σε ένα μεγάλο βαθμό. Καταφέραμε πήραμε την νίκη με μια πειστική εμφάνιση και  θα συμφωνήσω ότι το θέλαμε περισσότερο έπειτα από τα όσα έγιναν την περσινή αγωνιστική περίοδο και την αποτυχία μας ως προς την κατάκτηση των τίτλων. Φέτος θα έχουμε το κεφάλι χαμηλά και με πολλή δουλειά θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε ήταν μόνο ένα παιχνίδι άλλωστε τίποτα παραπάνω ''.

No comments