Θρήνος για τον χαμό της αξεπέραστης Λένας Πετράκη.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θρήνος για τον χαμό της αξεπέραστης Λένας Πετράκη....

 


Η ''ζωντανή ιστορία'' του Διομήδη Αργους, η ΣΠΟΥΔΑΙΑ Λένα Πετράκη έσβησε το πρωϊ σε ηλικία 50 ετών, νικημένη από τον μόνο αντίπαλο που κατάφερε να την λυγίσει, την αγιάτρευτη ασθένεια.

Η Λένα Πετράκη προσέφερε υπερπολύτιμες υπηρεσίες στον Διομήδη και στο ελληνικό χάντμπολ με την αστείρευτη ενέργεια, το πάθος, το πείσμα, το ήθος, την αφοσίωση, τον αδαμάντινο χαρακτήρα, την ευγένεια, τη συγκαταβατικότητα, την αγωνιστικότητα, την αξιοπρέπεια της.

Ηταν επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Διομήδη ( Γενική Γραμματέας από το 2014 και Γενική Αρχηγός της ανδρικής ομάδας ), κορυφαία σε προσφορά στον σύλλογο την τελευταία δεκαετία.

Ενας φοβερός, υπέροχος άνθρωπος χάθηκε, αλλά, δεν θα ξεχασθεί.

Η οικογένεια του Διομήδη συγκλονισμένη, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το άγγελμα της είδησης...

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, δεν πρόκειται εντέλει, σε ένδειξη πένθους, να πραγματοποιηθεί  ο προγραμματισμένος για απόψε στις 4.30 μ.μ. αγώνας  Ανόρθωση – Διομήδης για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»  ενώ η ΟΧΕ, η ΑΕΚ, ο Ζαφειράκης, ο Αθηναϊκός, ο Πανελλήνιος,  με ανακοινώσεις τους εξέφρασαν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στην ομάδα του Διομήδη . 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 5 μ.μ. την Δευτέρα από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Αργος.

Προκειμένου να μην μείνει η Ανόρθωση, που ήρθε από την Κύπρο, χωρίς παιχνίδι, το Βριλήσσια – Ιωνικός για τις θέσεις 5-6, θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών και θα ακολουθήσουν οι αγώνες Ανόρθωση – Ιωνικός για 30 λεπτά και Ανόρθωση – Βριλήσσια για 30 λεπτά.

Ο Τελικός του Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ραμάτ Ασρόν θα ξεκινήσει κανονικά στις 18:30 στο κλειστό των Βριλησσίων και στις 20:00 θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Σε ένδειξη τιμής στη μνήμη  της Λένας Πετράκη, επιλέξαμε την φωτογραφία όπου είναι χαμογελαστή, με ροζ φύλλο αγώνα στα χέρια, μετά από νίκη, δίπλα στα '' παιδιά '' της, με το σήμα της νίκης να σχηματίζεται από τα δάχτυλα της...



Τέτοιοι άνθρωποι που με τον χαμό τους, προκαλούν τόσο αυθόρμητο πόνο, ακόμα και όταν φεύγουν, είναι νικητές...Γιατί ποτέ δε θα ξεχασθούν, για όσα με ανιδιοτέλεια έδωσαν, για ότι πρέσβευαν και αντιπροσώπευαν, με καλοσύνη και ειλικρινή αγάπη....   

No comments