Στην εκπνοή αποφεύχθηκε το δ(Δ)ράμα, απέναντι στα γενναία Βριλήσσια.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην εκπνοή αποφεύχθηκε το δ(Δ)ράμα, απέναντι στα γενναία Βριλήσσια....



Με γκολ του Αχιλλέα Τόσκα, είκοσι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα, η Δράμα νίκησε τα νεοφώτιστα αλλά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά Βριλήσσια, στο γήπεδο της, με 28-27, μετά από συναρπαστική και αγωνιώδη '' μάχη ''.

Καθοριστική ήταν η συμβολή των Ζιβούλοβιτς-Παπαγεωργίου, οι οποίοι πέτυχαν τα μισά τέρματα της ομάδας της Δράμας.

Πολύ καλός ο τερματοφύλακας των Βριλησσίων Αντωνιάδης. Χερουβείμ και Ζαρίκος ήταν επίσης εξαιρετικοί και σημείωσαν 15 από τα 27 γκολ των φιλοξενουμένων.

Τα Βριλήσσια πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και στη διάρκεια του δεύτερου μέρους βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με διαφορά 2 τερμάτων, αλλά, δεν κατάφεραν να διευρύνουν την απόσταση από τους Δραμινούς, οι οποίοι πέρασαν στην αντεπίθεση και εντέλει έφθασαν, με τη συμπαράσταση του κοινού τους, στη νίκη, έστω '' με την ψυχή στο στόμα '' και με απόκρουση του Μπάρμπα στην τελευταία επίθεση της αθηναϊκής ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τους Πέρρο, Βαμβακά, Τσικογιαννόπουλο.

Τα πεντάλεπτα : 4-1, 5-4, 7-6, 10-9, 12-11, 13-13 ( ημίχρονο ), 16-15, 18-18, 19-21, 23-23, 25-24, 28-27.

Διαιτητές : Μπέτμαν-Θεοδοσίου.

Δίλεπτα : 2-5, Πέναλτυ : 4/4, 0/0. Κόκκινη: 29:55 Π. Στάθης (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο),

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Ήμασταν σαν… υπνωτισμένοι. Ήταν μια κακή εμφάνιση, δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα περισσότερο παρά μόνο την παραμονή. Αν και όλη την εβδομάδα αυτό δεν φαινόταν στις προπονήσεις, εντούτοις ίσως τελικά μέσα στο γήπεδο υποτιμήθηκε ο αντίπαλος, λόγω του ότι είναι νεοφώτιστος και είχε σοβαρές απουσίες. Όπως όμως είχα δηλώσει πριν τον αγώνα δεν υπάρχει φέτος εύκολο παιχνίδι. Κρατάμε μόνο τη νίκη, πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα γιατί ακολουθούν ακόμα δυσκολότερα παιχνίδια».

Θάνος Τούτσης (τεχνικός Βριλησσίων): «Είχαμε μία προσμονή για αυτό το ματς, πιστεύουμε σε αυτό που έχουμε φτιάξει. Κομβικό σημείο ήταν η απώλεια του Στάθη με κόκκινη στο τέλος του ημιχρόνου, ενώ δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή στην άμυνα και οι αντίπαλοι είχαν πολλές φορές δεύτερες ευκαιρίες μετά από επεμβάσεις του Αντωνιάδη. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, δεν έχω κανένα παράπονο. Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη θέληση, διάθεση και βάθος, όπως φάνηκε και σήμερα. Αυτά όμως πρέπει να τα μετουσιώσουμε σε βαθμούς που είναι και αυτοί που μετράνε στο τέλος

ΔΡΑΜΑ : Παπάζογλου, Μπάρμπας, Κρανιώτης, Ζιβούλοβιτς 10, Παπαγεωργίου 4, Σίνα 3, Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Μωραϊτης 1, Χαϊτίδης, Πολύδωρος, Τόσκας 6, Τορνικίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 4.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Καραδήμας, Βλάχος 3, Μ.Στάθης 2, Κιουλτζίδης, Γκένας, Π.Στάθης, Χουρσουντιάν 5, Καραμασιώτης, Αντωνιάδης, Κορκολής, Τόμπρος 1, Πανταζής, Ασλής, Αναστασίου 1, Ζαρίκος 7, Χερουβείμ 8.



1 comment

Anonymous said...

Αποριας αξιο
Γιατι στο ρεπορταζ ειναι αξιοι λογου οι ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ+ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που πετυχαν 14 γκολ -τα μισα της ομαδας της Δραμας ενω απο τα Βριλησσια οι ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ+ΖΑΡΙΚΟΣ που πετυχαν 15 γκολ - πανω απο τα μισα των Βριλησσιων δεν αναφερονται? Υπαρχουν αθλητες αξιοι λογου & αλλοι αναξιοι?