Ετοιμοι για το τουρνουά ''Ανδρέας Παπασταμάτης'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμοι για το τουρνουά ''Ανδρέας Παπασταμάτης''


Οι Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ), Παναγιώτης Νικολαΐδης (αρχηγός ΑΕΚ), Μάριος Ευσταθιάδης (προπονητής Ανόρθωσης Αμμοχώστου), Ιούλιος Αργυρού (αρχηγός Ανόρθωσης Αμμοχώστου), Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας) και Σωτήρης Αϊβαλιώτης (αρχηγός Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας) μίλησαν  στον επίσημο ιστότοπο της ΑΕΚ για το τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '' : 

Αλέξης Αλβανός: «Ως συνέχεια της προετοιμασίας μας ενόψει της πρεμιέρας, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε δυνατά φιλικά στο τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” και να ενσωματώσουμε σε αυτά και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, καθώς και να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε σχήματα. Ευελπιστούμε να έχουμε στη διάθεση μας και τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς έτσι ώστε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα για την ετοιμότητα μας, δύο βδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

Παναγιώτης Νικολαΐδης: «Το τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά και για τη μνήμη του πατέρα του προέδρου μας, Σταμάτη Παπασταμάτη που τιμάται κάθε χρόνο με το σπουδαίο αυτό τουρνουά. Μπορεί μεν να έχει να κάνει με φιλικά παιχνίδια, αλλά είναι μία δυνατή διοργάνωση, η οποία είναι συνέχεια της προετοιμασίας μας. Θα δώσουμε, ξανά, δυνατά φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θέλουμε να δέσουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα, καθώς φέτος ήρθαν πολλά νέα παιδιά, τα οποία τα υποδεχθήκαμε -φυσικά- σαν μία οικογένεια. Η χρονιά που έρχεται είναι μεγάλη και εμείς είμαστε μια γροθιά για να βγάλουμε εις πέρας τους στόχους μας».

Μάριος Ευσταθιάδης: «Μια νέα Ανόρθωση έχει χτιστεί φέτος, αφού στο βασικό κορμό της ομάδας έχουν γίνει αρκετές νέες προσθήκες. Σε συνεργασία με την Διοίκηση έχουμε δημιουργήσει ένα επαγγελματικό από όλες τις απόψεις τεχνικό επιτελείο στελεχωμένο με προπονητές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους και φροντιστές με διακριτούς ρόλους και μαζί με το αγωνιστικό σύνολο, θέσαμε ξεκάθαρους πρωταγωνιστικούς στόχους, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνουμε το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας και μπαίνουμε στο στάδιο της προσαρμογής των συστημάτων μας και του μονταρίσματος της ομάδας. Αυτά τα φιλικά, στο πλαίσιο του τουρνουά, θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και να δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες που είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, είτε στο πρωτάθλημα τους, είτε στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε θερμά την ΑΕΚ και τη διοίκηση της για την πρόσκληση και την αδελφική σχέση, η οποία συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά».

Ιούλιος Αργυρού: «Η Ανόρθωση συνεχίζει από εκεί που τέλειωσε την περσινή αγωνιστική χρονιά, διεκδικώντας όλους τους τίτλους στην Κύπρο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η Ανόρθωση φέτος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, διατηρώντας το βασικό της κορμό και προσθέτοντας παίκτες υψηλού επιπέδου με τεράστια εμπειρία και με παρουσία σε μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη. Η διοίκηση της Ανόρθωσης για ακόμη μια χρόνια προχώρησε σε τομές και καινοτομίες, ενδυναμώνοντας τόσο το δυναμικό της ομάδας, όσο και το υποστηρικτικό επιτελείο, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και κάνοντας το σλόγκαν '' μόνο κορυφή '' να είναι η πραγματικότητα. Η πρόσκληση της ΑΕΚ να συμμετάσχουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” και τέταρτη συνολικά για κοινή προετοιμασία, μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα ενόψει και των υποχρεώσεων μας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον κύριο Σταμάτη Παπασταμάτη για την πρόσκληση και τη διαχρονική εκτίμηση που επιδεικνύει απέναντι στην Ανόρθωση ».

Γιάννης Αρβανίτης: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τη δυνατότητα που μας δίνει να συμμετάσχουμε στο τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης”. Ένα τουρνουά που έχει γίνει θεσμός. Για εμάς είναι μια ιδανική ευκαιρία να δώσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Αυτοί οι αγώνες θα μας δείξουν το επίπεδο ετοιμότητας μας και θα αναδείξουν τις αδυναμίες μας. Έτσι θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας μας. Ευχαριστώ και πάλι. Καλή επιτυχία, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

Σωτήρης Αϊβαλιώτης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το “Ανδρέας Παπασταμάτης”. Θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες και όλοι θα είναι αγώνες με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις. Από την μεριά μας θέλουμε να δούμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας και να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία ατομικά αλλά κυρίως ομαδικά καθώς είμαστε μια ομάδα με αρκετά καινούργια πρόσωπα. Ελπίζω σε ένα όμορφο τουρνουά με υγεία και όμορφους αγώνες».

Ολα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube.

No comments