Τέσσερα στα τέσσερα για τον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέσσερα στα τέσσερα για τον Ολυμπιακό

 


Τέσσερα στα τέσσερα για τον Ολυμπιακό σε επίπεδο φιλικών αναμετρήσεων, καθώς, νίκησε με 34-30 τον Δούκα στο ΟΑΚΑ.

Επόμενο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» την Παρασκευή (2/9), στη Βόρεια Μακεδονία, με αντίπαλο την Τίκβες, ενώ στη συνέχεια, θα δώσουν δύο ματς στη βόρεια Ελλάδα, με Αερωπό (3/9) και Δράμα (4/9).

Στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγείτο με 17-15, στην  επανάληψη  οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 21-21, ωστόσο, στο 46΄ οι Πειραιώτες προηγήθηκαν ξανά με δύο τέρματα διαφορά, για το 26-24, ενώ στο 51', έκαναν το 30-27. Δύο λεπτά πριν από το φινάλε του ματς, ο Ολυμπιακός  πήρε τη μεγαλύτερη του διαφορά, αφού προηγήθηκε με πέντε τέρματα (33-28) και εντέλει επικράτησε με 34-30.

Χαράλαμπος Δομπρής: «Βρισκόμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας, σίγουρα τα πόδια είναι βαριά, ωστόσο τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Παιχνίδι με παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα, σήμερα είχαμε κάποιες απουσίες και κάποια παιδιά έπρεπε να επιβαρυνθούν περισσότερο, μετά και την πρωινή προπόνηση. Τα δείγμα είναι πάρα πολύ καλά ως τώρα, είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Η χρονιά ξεκινάει με δύο δυνατά ματς, το ένα είναι ματς-τίτλου, θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup και το άλλο είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο είναι νωρίς στη χρονιά για να βγουν συμπεράσματα. Παρόλα αυτά, ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ενδιαφέρον για όλη την χαντμπολική Ελλάδα και θέλουμε να βγαίνουμε νικητές πάντα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Καρασαββίδης): Κοτανίδης, Ρούσος, Νιόκας, Παπαβασίλης 1, Κουτουλογένης, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 1, Μπάγιος, Παπαδόπουλος 2, Δομπρής 6, Βέμπερ 5, Πασσιάς 3, Μοντόρο 1, Λιόλιος, Σλαβούλιτσα 4, Οστρούτσκο 4, Γκράτζαν 5, Μιχαηλίδης 2

Σημείωση : Εκκρεμούν συμμετοχές και γκολ που θα περιμένουμε από τον Δούκα. 

No comments