Διεθνής καταξίωση για Παπαματθαίου-Χρηστίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διεθνής καταξίωση για Παπαματθαίου-Χρηστίδη


 


Οι Ιωάννα Παπαματθαίου και Ιωάννα Χρηστίδη πήραν μέρος στο τριήμερο σεμινάριο για διαιτητές που οργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στη Βιέννη, με τη συμμετοχή 12 ζευγαριών διαιτητών και 12 παρατηρητών, που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών από τις 4 έως τις 20 Νοεμβρίου στη Σλοβενία, το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία.

Δεκατρείς εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μίλησαν σε αυτό το σεμινάριο, για  θέματα όπως η ακεραιότητα, οι τακτικές προοπτικές, η αντιμετώπιση μεγάλων διαιτητικών αποφάσεων, οι πρόσφατες αλλαγές στους Κανόνες του παιχνιδιού από την  IHF και η σημασία της σωστής διατροφής και ενυδάτωσης.



Ιδιαίτερα σημαντικό ασφαλώς είναι ότι το ελληνικό στοιχείο βρίσκεται παντού, σε υψηλό επίπεδο.

Η κλινική διατροφολόγος Ειρήνη Μπαμπαρούτση ( φωτο ) είναι η  επίσημη διατροφολόγος της Eυρωπαϊκής Ομοσπονδίας που ενημερώνει τους διαιτητές για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών και μίλησε στο σεμινάριο.

Θα ακολουθήσουν διαδικτυακές συνεδρίες για την προετοιμασία, την αθλητική ψυχολογία και τη διατροφή κατά την προετοιμασία του πρωταθλήματος ως μέρος της προετοιμασίας πριν οι διαιτητές και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης μεταβούν στις τρεις διοργανώτριες χώρες.

No comments