Μαντάλινιτς στο greekhandball.com : '' Πουθενά αλλού σαν την ΑΕΚ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαντάλινιτς στο greekhandball.com : '' Πουθενά αλλού σαν την ΑΕΚ ! ''


Στην Αθήνα εγκαταστάθηκε ήδη ο νεαποκτηθείς άσος της ΑΕΚ Στίπε Μαντάλινιτς ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στη συνομιλία που είχε με το greekhandball.com που τον ...εντόπισε στο Μαρούσι.

'' Τι να πώ...Δεν υπάρχουν λόγια...Τέτοια υποδοχή όπως αυτή που είχα εδώ, δεν την είχα συναντήσει ποτέ άλλοτε σε ομάδα όπου έπαιξα μακριά από την πατρίδα μου...Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι απίστευτοι, όλα είναι θαυμάσια, θα μείνω πολύ κοντά στο γήπεδο σε μία ήσυχη περιοχή, που είναι ότι καλύτερο για την οικογένεια μου και εμένα. Από την πρώτη ημέρα που ήλθα εδώ, επιβεβαιώνεται ότι έκανα την ιδανική επιλογή με την ΑΕΚ '' .

Ο Στίπε φωτογραφήθηκε για το greekhandball.com ενώ μαζί του ήταν και ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ Ηλίας Χάτσικας.

'' Είναι όλα πάρα πολύ όμορφα εδώ και είναι φανερό ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να προσαρμοσθεί και να λειτουργήσει ένας επαγγελματίας αθλητής για να δώσει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του και να κάνει σωστά την δουλειά του '' μας είπε ο Στίπε που ωστόσο συνάντησε μία....μικρή δυσκολία, με τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά θα το...συνηθίσει, όπως μας είπε γελώντας.

Σε 20-25 ημέρες θα ακολουθήσει και η οικογένεια του Μαντάλινιτς ο οποίος μας έλεγε χαριτολογώντας ότι η Αθήνα είναι σα μία...χώρα για αυτόν, συγκρίνοντας τον πληθυσμό της Β.Μακεδονίας με την ελληνική πρωτεύουσα, καθώς και οι δύο έχουν από 4.000.000 κατοίκους.

Στην Αθήνα έχει έλθει επίσης ο Τικ ενώ θα ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ έως και την Παρασκευή.

Την Τετάρτη φθάνει ο Ρογκούλσκι με τον Μάτσκεβιτς, την Πέμπτη φτάνει ο Γιούκιτς και την Παρασκευή Ζίβκοβιτς και Άρσιτς.

No comments