'' Αναμένουμε την καταδίκη της συμπεριφοράς του κ. Σαουλίδη καθώς και την ανάκληση των δηλώσεων του '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Αναμένουμε την καταδίκη της συμπεριφοράς του κ. Σαουλίδη καθώς και την ανάκληση των δηλώσεων του ''


Με επίσημο έγγραφο που μας έστειλε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Αττικής, με τις υπογραφές του Προέδρου Γεράσιμου Σκλαβενίτη και του Γενικού Γραμματέα Αντώνη Λεφάκη, με αποδέκτη τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κωνσταντίνο Γκαντή και κοινοποίηση προς το ΔΣ της ΟΧΕ, την ΚΕΔ ΟΧΕ και την ΕΣΧΘ, μετά από έκτακτο ΔΣ που έκανε, ως αναφέρει, υποστηρίζει τα εξής : 

'' Το ΔΣ του ΣΥΔΧΑ σε έκτακτο ΔΣ στις 10/7/22 περιμένοντας να ολοκληρωθεί η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων στην Αθήνα, μη θέλοντας να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος αποφάσισε να εκφράσει την έντονη απογοήτευση και διαμαρτυρία του για την προσβλητική και συκοφαντική συμπεριφορά του μέλους του ΔΣ της ΟΧΕ και Προέδρου της Επιτροπής Αναδιοργάνωσης Ενώσεων και τοπικών Επιτροπών κ. Σαουλίδη Δημητρίου κατά των μελών του Συνδέσμου κ. Λεφάκη Αντωνίου και κ. Φωτακίδη Ιωάννη με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παρόμοιες περιπτώσεις ο σύνδεσμος τιμά και σέβεται όλους τους ασχολούμενους με το άθλημα, όμως δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των μελών του από οποιονδήποτε, όποια θέση και αν κατέχει αυτός. Τονίζουμε ξανά ότι αρμόδια Επιτροπή για την τιμωρία ή την επιβράβευση των διαιτητών είναι η ΚΕΔ/ΟΧΕ και μόνο αυτή.

Κύριε Πρόεδρε, αναμένοντας την άμεση καταδίκη της ανάρμοστης συμπεριφοράς του κ. Σαουλίδη Δημητρίου από το Δ.Σ. της ΟΧΕ καθώς και την ανάκληση των δηλώσεών του, επιφυλασσόμεθα για κάθε περαιτέρω ενέργεια ''.


1 comment

Anonymous said...

Κύριε Σαουλίδη μούγκα για το Απολλων Σταυρούπολης - Ορφεας Σουρωτής. Εκεί γιατί δεν μίλησες για το διαιτητικό έγκλημα;