Τσάκαλος και Μπαλτατζής έγιναν '' Λύκοι '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάκαλος και Μπαλτατζής έγιναν '' Λύκοι ''


Επιβεβαίωση για το greekhandball.com με την ανακοίνωση της επιστροφής του 22χρονου αριστερού ίντερ Ορφέα Τσάκαλου στον Διομήδη Αργους. Η σχετική δήλωση του Ορφέα :

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η νέα χρονιά θα με βρει στο Άργος, μια ομάδα που έχω παίξει ξανά στο παρελθόν και φημίζεται για τη σοβαρή δουλειά της. Θέτει πάντα υψηλούς στόχους και εργάζεται εντατικά και συστηματικά για να τους πετύχει. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία μας και η αγωνιστική χρονιά, ώστε να δώσω το 110% και να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου  με κάθε δυνατό τρόπο.»


Παράλληλα, ο Διομήδης ενισχύθηκε και με τον επίσης 22χρονο δεξιό ίντερ Χάρη Μπαλτατζή, που μετακινείται από τον Φίλιππο Βέροιας με τον οποίο κατέκτησε πέντε σερί Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα από το 2013 έως το 2017 όντας ταυτόχρονα ο MVP των αντίστοιχων διοργανώσεων. 

Οι δηλώσεις του Μπαλτατζή :

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Διομήδη. Το πλάνο της ομάδας για την νέα χρονιά είναι πολύ ενδιαφέρον, με νεανικό σύνολο και υψηλούς στόχους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Για λόγους δεοντολογίας, σημειώνουμε ότι οι δηλώσεις έγιναν στον επίσημο λογαριασμό του Διομήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

No comments