Επιστροφή του μυθικού Κυχρέα Σαλαμίνας και ένα ντοκουμέντο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή του μυθικού Κυχρέα Σαλαμίνας και ένα ντοκουμέντο !


Ο ιστορικός  Κυχρέας Σαλαμίνας επιστρέφει ! 

Η ομάδα που ιδρύθηκε το 1982 και διαλύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, επανασυστάθηκε με απόφαση που εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο στις 7 Ιουλίου.

Με χρώματα το μπλέ, το λευκό και το κόκκινο, ο Κυχρέας Σαλαμίνας, η ομάδα που φέρει το όνομα του πρώτου μυθικού βασιλιά του νησιού με την τεράστια ιστορία,  είχε κατακτήσει το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων με τους Γραμματικό, Αλάϊσκα, Ρασπίτσο, Τσεβά, Καπετάνιο και άλλους εξαιρετικούς αθλητές, της φουρνιάς του 1968 και του 1969.

Στη Διοίκηση του Κυχρέα θα μετέχουν παλιοί αθλητές του ( Αλάϊσκας, Τσεβάς, Καπετάνιος και άλλοι ), όπως και άλλα άτομα από την κοινωνία της Σαλαμίνας.

Στη νέα σεζόν, ο Κυχρέας αναμένεται ότι θα παρουσιάσει Παμπαίδες Α και Β ενώ θα δραστηριοποιηθεί με άνοιγμα στα σχολεία και γενικά θα στηριχθεί στα παιδιά της Σαλαμίνας, επιχειρώντας να προσελκύσει όχι μόνο αγόρια αλλά και κορίτσια, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη.


Και ένα εξαιρετικό φωτο-ντοκουμέντο, που μας έστειλε ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος από το Μουσείο Χάντμπολ που δημιούργησε στην Πάτρα : 

Το λάβαρο του Κυχρέα Σαλαμίνας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων το 1982 ! 

   

No comments