Δυνατή κίνηση με Νομικό ο Λεωνίδας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δυνατή κίνηση με Νομικό ο Λεωνίδας !


Ο 26χρονος περιφερειακός Νικόλας Νομικός θα ενισχύσει τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων που έκανε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής στη σεζόν  2022-23.

Ξεκίνησε από τον ΓΣ Κορωπίου, πήγε το 2015 στον Πανελλήνιο και συνδυάζοντας τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών του οποίου είναι απόφοιτος, έπαιξε στο Σεριφάτο Αιγίου  (2016-17) ως αριστερός εξτρέμ ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε στον ΑΣΕ Δούκα, στον Ολυμπιακό, στον Ιωνικό Ν.Φ. και την τελευταία διετία στον Παπασιδέρη Κορωπίου.

Ο Νικόλας Νομικός δήλωσε  για τη μεταγραφή του : '' Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας του Λεωνίδα. Η ομάδα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως θέλει να είναι μια από τις πρωταγωνίστριες στον χώρο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θέτει και πετυχαίνει ολοένα  και μεγαλύτερους στόχους, έκανε αδύνατο το να αρνηθώ την πρόταση που μου έγινε ώστε να είμαι και εγώ μέλος σε αυτό το project που φτιάχνουν ο coach Κοτελίδας και οι άνθρωποι της διοίκησης του Λεωνίδα. Είμαι σίγουρος πως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ ανταγωνιστική καθώς όλες οι ομάδες είναι αρκετά δυνατές, όμως, υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου και να προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ στο βαθμό που μου αναλογεί, ώστε μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανυγυρίζουμε στο τέλος κάθε αγώνα. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Κορωπίου για αυτά τα 2 τελευταία χρόνια ''.


No comments