Με άρωμα Βραζιλίας ο ΠΑΟΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με άρωμα Βραζιλίας ο ΠΑΟΚ !

 



Η 29χρονη Βραζιλιάνα περιφερειακή αθλήτρια Μπρούνα Ντίας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και έγινε η τέταρτη ξένη του Δικεφάλου του Βορρά, μετά τις Βράνσιτς, Μποριζόφσκα, Γκρμπάβσεβιτς.

Η Μπρούνα Ντίας ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 από την Σάντος, στην οποία έμεινε για οκτώ χρόνια, κατακτώντας τίτλους, τόσο ομαδικούς, όσο και ατομικούς και τη σεζόν 2016-17 παρέμεινε στην Βραζιλία, αυτή την φορά για λογαριασμό της Santo Andre, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Bauru. 

Η σεζόν 2018-19 ήταν η πρώτη που την βρήκε εκτός της πατρίδας της, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της πορτογαλικής, Ilhavo, στο πρώτο μισό, και στην Alavarium, στο δεύτερο μισό, με την οποία αγωνίστηκε και στο EHF European Women's Cup. 

Την περίοδο 2019-20 συνέχισε στην Academia de Andebol Sao Pedro do Sul. 

Και πέρσι αγωνίσθηκε στην ZRK Vrbas από την Σερβία, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μπρούνα Ριμπέϊρο Ντίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σ' ένα καινούργιο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να ζήσουμε κάποιες ξεχωριστές στιγμές, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα και τη νέα σεζόν». 



No comments