Στην τελική ευθεία για το 3ο Αναπτυξιακό Καμπ θέσεων Elite Handball Academy - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία για το 3ο Αναπτυξιακό Καμπ θέσεων Elite Handball Academy

 


Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 3ο Elite Handball Academy το οποίο επιστρέφει στην Αθήνα και θα φιλοξενηθεί από τις 11 έως τις 16 Ιουλίου. 

Η Γαλλική σχολή του Χάντμπολ και οι κορυφαίοι Guy Petitgirard και Max Giagheddu ταξιδεύουν στην Ελλάδα και θα ηγηθούν του φετινού εξιδεικευμένου προπονητικού Καμπ θέσεων έχοντας στο πλευρό τους, τους έμπειρους και καταξιωμένους Ελληνες τεχνικούς, Γιώργο Κρανάκη και Παναγιώτη Ιατρούδη που μετρούν τίτλους και διακρίσεις στο Ελληνικό χάντμπολ. 


Το προπονητικό επιτελείο της διοργάνωσης συμπληρώνουν οι Στέλιος Αλεπουδέας, Κώστας Αλεξιάδης και Κωνσταντίνος Μιχαλάκης ενώ το πρόγραμμα ενδυνάμωσης έχει αναλάβει η Βελγίδα γυμνάστρια Marianne Verhavert. 

Το πρωτοποριακό καμπ αποτελείται από εξειδικευμένα, εντατικά προπονητικά προγράμματα ατομικής βελτίωσης τεχνικών δεξιοτήτων, ειδικών φυσικών ικανοτήτων και απόκτησης γνώσεων ελέγχου του παιχνιδιού και απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες από 10 έως 17 ετών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ELITEHANDBALLACADEMY.COM

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να “κλείσουν” θέση στο καμπ δηλώνοντας συμμετοχή μέσω του επίσημου σάιτ της διοργάνωσης συμπληρώνοντας την αίτηση ενδιαφέροντος που έχει ήδη αναρτηθεί.

https://elitehandballacademy.com/index.php?section=pages&view=render&id=34&langID=1

Στο σάιτ οι ενδιαφερόμενοι αλλά και οι γονείς τους μπορούν να βρουν πληροφορίες για το καμπ ενώ για επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές και μέσω email στο elitehandballacademy@gmail.com

Με “όχημα” την πολυετή τους εμπειρία οι καταξιωμένοι προοπονητές που έχουν επιλεχθεί και θα στελεχώσουν το τεχνικό team του "3ου Elite Handball Academy” έχουν σαν στόχο οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, που θα λάβουν μέρος, να μάθουν τα μυστικά της θέσης τους, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, γνωρίζοντας τον πρωταθλητισμό.

No comments