Παραμονή Αρβανίτη με αναγνώριση από το '' σπίτι '' του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμονή Αρβανίτη με αναγνώριση από το '' σπίτι '' του


Αρχισαν οι ανακοινώσεις από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, με τις οποίες επισημοποιούνται συμφωνίες για τη νέα σεζόν και φυσικά το ξεκίνημα έγινε, όπως αναμενόταν, από τον προπονητή Γιάννη Αρβανίτη, για τον οποίο από καιρό είχατε διαβάσει στο greekhandball.com ότι παραμένει στην ιστορική πολυπρωταθληματική ομάδα.

Μάλιστα, ορθά και με αθλητική λογική, επισημαίνεται από τον Ιωνικό Ν.Φ. στην ανακοίνωση του :

'' Με τον coach στον πάγκο μας είχαμε μια φανταστική χρόνια , πετυχαίνοντας πολλά περισσότερα από αυτά που είχαμε αρχικά θέσει σαν στόχο στον αρχικό μας σχεδιασμό . Ο σύλλογος μας για πρώτη φορά μετά το 2005 , 17 χρόνια μετά , κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της Handball Premier παίζοντας πολύ όμορφο και μοντέρνο χάντμπολ .Το κοινό μας όραμα και ο φετινός μας στόχος είναι η ομάδα μας να συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδο μέρα με την μέρα με σταθερά βήματα και δουλειά ''.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αρβανίτη  :

'' Με χαρά ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Ιωνικό . Η προηγούμενη χρονιά ήταν γεμάτη, με πολλή δουλειά , καλές αλλά και κάποιες κακές στιγμές . Πολύ σημαντικός παράγοντας στην απόφαση μου είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει με την επιτροπή του τμήματος , το οποίο πέρασε καί στους παίκτες δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Στόχος μας είναι να είμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι δημιουργώντας μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα . Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε.''


No comments