Μεταγραφικά '' μπαμ '' της Πυλαίας που πήρε και Στογιάνοβιτς, Καραγκιοζόπουλο, Σιγγιρίδη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεταγραφικά '' μπαμ '' της Πυλαίας που πήρε και Στογιάνοβιτς, Καραγκιοζόπουλο, Σιγγιρίδη !


Το ρόστερ της Κυπελλούχου ομάδας της Πυλαίας για τη σεζόν 2022-2023 ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με 8 δυνατές και ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις.

Η Πυλαία συμφώνησε με 2 ικανότατους  παίκτες που αγωνίζονταν πέρσι στον ΠΑΟΚ, τον 24χρονο πλέϊ μέϊκερ Λούκα Στογιάνοβιτς και τον 26χρονο ίντερ Διονύση Καραγκιοζόπουλο ενώ μαζί τους μετακινούνται από τον Δικέφαλο του Βορρά στην Πυλαία, όπως ήδη είχαμε αποκαλύψει, οι εξτρέμ Αρης Μανωλούδης ( 23 ετών ) και Βασίλης Γιορανίδης ( 20 ετών ).

Εγιναν έτσι 5 οι παίκτες οι οποίοι πήγαν από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, καθώς, είχε προηγηθεί η μεταγραφή του 27χρονου Λευτέρη Σεϊρεκίδη. 

Σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com , στην Πυλαία εντάσσεται και  ο Λευκορώσος αριστερός ίντερ Λαχτσάκου αλλά και ο Κυριακίδης που είχε δοθεί από τον ΠΑΟΚ στον Φίλιππο Βέροιας  ενώ χρήσιμη θα είναι και η προσθήκη του εξτρέμ Σιγγιρίδη από τον Φοίβο Συκεών.

Από τα 8 ονόματα, σας είχαμε πληροφορήσει για τα 5 και σήμερα αποκαλύπτουμε για τις μεταγραφές των Στογιάνοβιτς-Καραγκιοζόπουλου-Σιγγιρίδη και αυτές προτάσουμε στον τίτλο. 

Μένουν από την περσινή σεζόν στο ρόστερ της Πυλαίας οι Μπαμπατζανίδης, Γιαννακίδης, Ορφανουδάκης, Τσαμεσίδης, Αλεξανδρίδης, Μέτσης, Ζαφείρης, Μπάτζιος, Αλατσατιανός, Κ.Κουκμίσης και έφυγαν οι Ελευθεριάδης, Ν.Κουκμίσης, Τριανταφυλλίδης οι οποίοι πάνε στον ΠΑΟΚ, ο  Παπαγεωργίου ( στη Δράμα ). 

Ολοι όσοι υπέγραψαν με την Πυλαία, δεσμεύθηκαν για 2  χρόνια.

Η Κυπελλούχος στοχεύει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας στην Handball Premier '' ενώ ελπίζει στην έκπληξη με είσοδο στην τετράδα '' όπως μας είπε ο Γενικός Αρχηγός της Γιάννης Αμπατζίδης.


No comments