'' Νέοι ορίζοντες για τον Διομήδη και το Αργος '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Νέοι ορίζοντες για τον Διομήδη και το Αργος ''

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com με την ανακοίνωση του Διομήδη Αργους που  αναφέρθηκε στην παραμονή του Χάρη Μάλλιου στην ομάδα, γεγονός για το οποίο δήλωσε ο διεθνής παίκτης  :

'' Η εξέλιξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα συμβαδίζει με τα θέλω μου και χαίρομαι που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσφέρω στην ομάδα του Διομήδη και στην πόλη του Άργους, με όλες μου τις δυνάμεις, το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Προμηνύεται μια πολύ απαιτητική χρόνια καθώς το επίπεδο ανεβαίνει όλο και περισσότερο και αυτό προσωπικά με εξιτάρει να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Οι σωστές βάσεις που έχει χτίσει η ομάδα είναι οδηγός για να κοιτάξουμε ψηλότερα από πέρσι.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, για τις προσπάθειες τους να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Λαμπρακάκη καθώς και τα μέλη της διοίκησης Παναγιώτη Ρέντα και Γιώργο Στεργίου και φυσικά τον  Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών  Δημήτρη Κάμποσο για την συμβολή του στην ομαλή πορεία και εξέλιξη της ομάδας μας.

Η προοπτική του νέου γηπέδου ανοίγει νέους ορίζοντες και σύντομα η πόλη του Άργους και ο Διομήδης θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και δυναμική ''. 

No comments