Τεχνικός Διευθυντής στα Βριλήσσια ο Κώστας Τούτσης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τεχνικός Διευθυντής στα Βριλήσσια ο Κώστας Τούτσης !

Ο Κώστας Τούτσης δεν είδε...φως στην Βέροια, κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να ελπίζει στην ανασυγκρότηση της Βέροιας 2017, κουράσθηκε να περιμένει άλλο την ομάδα της Ημαθίας και μετακινείται στην Αθήνα αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τα Βριλήσσια.

Ετσι, εγκαθίσταται και πάλι στην πρωτεύουσα για πρώτη φορά από το 2016, όταν είχε εργασθεί στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βριλησσίων ''  ο έμπειρος επαγγελματίας προπονητής Κώστας Τούτσης εντάσσεται  στην προπονητική ομάδα του συλλόγου, συμβάλλοντας τόσο στην Τεχνική Διεύθυνση όσο και στην Ανάπτυξη και Εξέλιξη των αθλητών της Ακαδημίας μας και του συλλόγου συνολικά ''.

Στην ουσία, ο Κώστας Τούτσης θα είναι Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου και προπονητής παράλληλα σε τμήματα της Ακαδημίας.

Στο παρελθόν, ο 51χρονος προπονητής έχει εργασθεί από το 1991  σε Ποσειδώνα Βέροιας, ΓΕ Βέροιας, Δράμα 1986, Κιλκίς, Γιαννιτσά, ΑΕΚ, Φίλιππο Βέροιας, Ποσειδώνα Λουτρακίου, ΧΑΝΘ, Αναγέννηση Αρτας, Βέροια 2017.

Ο Κώστας Τούτσης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλά Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδας ως παίκτης αλλά και τεράστια εμπειρία ως προπονητής σε ηλικιακά, γυναικείες και ανδρικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η ΑΕΚ, ο Φίλιππος Βέροιας, η ΧΑΝΘ, η Αναγέννηση Άρτας.

Στα Βριλήσσια θα συνεργασθεί με τον Θάνο Τούτση, με τον οποίο υπάρχει απλή συνεπωνυμία, αλλά, αμοιβαία εκτίμηση.


No comments