Συγχαρητήρια από τον Μουσταφά Χασάν για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Ηρακλείου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια από τον Μουσταφά Χασάν για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Ηρακλείου



Με μία συγχαρητήρια επιστολή, προς τον πρόεδρο της ΟΧΕ, Κώστα Γκαντή, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IHF), Δρ. Χασάν Μουσταφά, βάζει τον επίλογο στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, που φιλοξενήθηκαν στην Κρήτη και αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για την πρόοδο του αθλήματος. 

O πρόεδρος της IHF παρέμεινε για πέντε ημέρες στο Ηράκλειο, βίωσε την ελληνική φιλοξενία και διαπίστωσε την αρτιότητα των διοργανώσεων που έλαβαν χώρα στο ολοκαίνουριο Karteros Beach Sports Center.

Αναλυτικά η επιστολή του δρα Μουσταφά Χασάν:

 "Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ φίλε

Εκ μέρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ και ολόκληρης της οικογένειας του αθλήματος, θα ήθελα να συγχαρώ εσάς, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και την Οργανωτική Επιτροπή για τη φιλοξενία των συναρπαστικών και επιτυχημένων Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball Εφήβων - Νεανίδων και Ανδρών - Γυναικών. 

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εξαιρετική οργάνωση, που απέφερε συναρπαστικά, ασφαλή και υγιή τουρνουά για όλους τους συμμετέχοντες. 

Με μεγάλη χαρά βίωσα τις δεξιότητες σας ως οικοδεσπότες και τη φιλοξενία σας και γι' αυτό έχετε τη γνήσια εκτίμηση μου. 

Επιπλέον, θα ήθελε να σας συγχαρώ για τις εμφανίσεις των ομάδων σας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την τέταρτη θέση για την ομάδα των Ανδρών και για την ομάδα των Γυναικών. Αυτά τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήταν η παρθενική εμφάνιση της ανδρικής ομάδας και μόλις η δεύτερη των γυναικών σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, σηματοδοτούν τις προσπάθειες που κάνει η ομοσπονδία σας για την προώθηση του αθλήματός μας στην Ελλάδα.

Εύχομαι εσείς και οι αγαπημένοι σας να παραμείνετε ασφαλείς και υγιείς.


Δρ.  Χασάν Μουσταφά,

Πρόεδρος"

No comments