Παραμονή Ανανιάδη στο '' τιμόνι '' της Πυλαίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμονή Ανανιάδη στο '' τιμόνι '' της Πυλαίας

 


Ηλθε λοιπόν και η ώρα της τυπικής ανακοίνωσης από την Πυλαία για την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Ανανιάδη στην οποία ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες είχαμε αναφερθεί με κατηγορηματικότητα. 

Για την ανανέωση συνεργασίας, ο Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης για την ευκαιρία που μου δόθηκε να καθοδηγήσω τον σύλλογο πριν ενάμιση χρόνο.

Πλέον, μετά τις πολύ επιτυχημένες σεζόν, με αποκορύφωμα την περσινή με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι χρέος μας να εξελιχθούμε περισσότερο, και να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, ίσως και παραπάνω.

Υπάρχει τεράστια πρόοδος στην ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Η περσινή συνεργασία ήταν καταπληκτική με τη Διοίκηση, τους παίκτες, και τους φυσικοθεραπευτές. Το μόνο μυστικό το οποίο υπάρχει για να γίνει πράξη όλο αυτό, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο σκληρά, με το ίδιο πάθος, πάντα με ταπεινότητα, αλλά και να συνεχίζουμε να φέρνουμε νέες και φρέσκες ιδέες.

Οι κινήσεις που έγιναν για την ενίσχυση του ρόστερ ήταν στοχευμένες, βάσει των ποιοτικών χαρακτηριστικών που ψάχναμε για κάθε θέση.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία καλή χρονιά, δίχως τραυματισμούς, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, και ταυτόχρονα να παίξουμε ένα σύγχρονο και ελκυστικό χάντμπολ».





No comments