Επιβεβαίωση για το greekhandball.com, η Φλώρου στο Πανόραμα που έχει 4 ανανεώσεις ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαίωση για το greekhandball.com, η Φλώρου στο Πανόραμα που έχει 4 ανανεώσεις !

 


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com καθώς το Πανόραμα ανακοίνωσε τη μεταγραφή που είχαμε προαναγγείλει, αυτή την 20χρονης γκολκίπερ Κατερίνας Φλώρου από τον Εθνικό Κοζάνης, αθλήτρια διεθνή με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων.

Η Κατερίνα Φλώρου δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας του Πανοράματος που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ την προσεχή χρονιά μαζί τους . Με τιμάει και με χαροποιεί η πρόταση τους και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας»

Τέσσερις, ακόμα, αθλήτριες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το Πανόραμα, καθώς, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη με τις Ναταλία Μήγγα, Ελένη Λιούκα, Μαρία Τσαρτσίου, Ειρήνη Κουκλοτίδου. 

Η Ναταλία Μήγγα σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσω για τρίτη χρόνια μέλος της οικογένειας του Πανοράματος. Η περσινή σεζόν χάθηκε για εμένα λόγω των τραυματισμών μου, ωστόσο μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά, θα είμαι έτοιμη να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους τους. Ευχαριστώ διοίκηση και προπονητές για την εμπιστοσύνη, εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν με υγεία»

Η τοποθέτηση της Ελένης Λιούκα : «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για ακόμη μια χρόνια θα αποτελώ μέλος της ομάδας του Πανοράματος και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει κάθε νέα χρονιά. Εύχομαι να υλοποιηθούν οι στόχοι της φετινής χρόνιας και εγώ με την σειρά μου να συμβάλλω στην επίτευξη των αντίστοιχων στόχων της ομάδος και η νέα σεζόν να φέρει επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς».

Και η Μαρία Τσαρτσίου : «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι για άλλη μια φορά στην οικογένεια του Πανοράματος, εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική χρονιά, να πετύχουμε τους στόχους μας και πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς»

Από την πλευρά της η  Ειρήνη Κουκλοτίδου επεσήμανε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας όπου ξεκίνησα και αγάπησα το handball. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τη διοίκηση του Πανοράματος που μου δείχνουν εμπιστοσύνη και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς»

No comments