Με την ίδια ομάδα η Νέα Ιωνία που '' βλέπει '' και προς Μαυροβούνιο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με την ίδια ομάδα η Νέα Ιωνία που '' βλέπει '' και προς Μαυροβούνιο...


'' Ο στόχος πάντα είναι η δημιουργία ομάδας που θα διεκδικεί τίτλους και παράλληλα θα βελτιώνεται σε επίπεδο αθλητικής προσωπικότητας, ηγεσίας και διαχείρισης καταστάσεων '' είπε στο greekhandball.com η Γενική Αρχηγός της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου, δίνοντας το στίγμα της ομάδας της.

'' Εμπιστευόμαστε τις αθλήτριες μας, έχουμε το ίδιο πλάνο και πάμε να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε '' προσέθεσε η κα Ναϊσίδου.

Η Νέα Ιωνία συνεχίζει με το ίδιο ρόστερ που είχε και στην τελευταία σεζόν και με προπονητή τον Σάσα Ζιβούλοβιτς, ο οποίος κρίνεται πετυχημένος στο έργο του.

Αναμένεται ωστόσο ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ μας από το εξωτερικό, η Νέα Ιωνία θα ενισχυθεί με μία ακόμα ξένη ( εκτός της Νταβίντοβιτς ) αθλήτρια και το πλέον πιθανό είναι ότι θα πρόκειται για Μαυροβούνια περιφερειακή, με την οποία υπάρχουν προχωρημένες συνομιλίες, χωρίς πάντως να έχουν αποκλεισθεί και άλλες εναλλακτικές επαφές, για κάθε ενδεχόμενο, καθώς όλα είναι πάντα πιθανά στις μεταγραφές.

Πάντως, από την πλευρά των διοικούντων της Νέας Ιωνίας τηρείται απόλυτη σιγή σε ότι σχετίζεται με τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. 

No comments