Στο Ηράκλειο για τα Παγκόσμια Beach Handball ο Μυλωνάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Ηράκλειο για τα Παγκόσμια Beach Handball ο Μυλωνάς

Έναν ξεχωριστό υποστηρικτή έχουν οι Εθνικές ομάδες beach handball στις "μάχες" των παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Ήδη από την πρώτη ημέρα, ο Χρήστος Μυλωνάς βρέθηκε κοντά στη σύζυγό του, Αποστολίνα Δημητρίου και χειροκρότησε την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στο Μεξικό. 

"Η ομάδα ξεκίνησε πολύ θετικά. Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις, αλλά η Εθνική γυναικών πήρε τους δύο βαθμούς κόντρα στο Μεξικό και κάθε βαθμός έχει την αξία του. Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει άγχος, επειδή η Εθνική κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο το 2018. Αυτή είναι μία άλλη διοργανώση και όταν οι αθλήτριες απελευθερωθούν και το χαρούν χωρίς το βάρος του τίτλου, νομίζω ότι θα παίξουν και ακόμη καλύτερα". 

Για τις εγκαταστάσεις στο Karteros Beach Sports Center, ο Χρήστος Μυλωνάς σχολίασε ότι "οι εγκαταστάσεις εδώ είναι πάρα πολύ καλές, έχουν δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο θετικές εντυπώσεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις των εφήβων - νεανίδων. Είναι πραγματικά αντάξιες ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος". 

Όσο αν του δημιουργούν οι εγκαταστάσεις την επιθυμία να μπει στην άμμο, ο διεθνής περιφερειακός παραμένει ακλόνητος στις πεποιθήσεις του: "Μου αρέσει το beach handball, αλλά αυτή τη χρονική περίοδος η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι η σάλα".

Μετά το τέλος της διοργάνωσης ο Χρήστος και η Αποστολίνα θα μετακομίσουν στη Γερμανία, καθώς ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην HC Elbflorenz Dresden.

No comments