Ένας... λουτσαδόρ στα Παγκόσμια Beach Handball - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ένας... λουτσαδόρ στα Παγκόσμια Beach Handball


Η αγάπη για τοι χάντμπολ και το μπιτς χάντμπολ έφερε τον Χόρχε Κασίγιας στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Μια καλή δικαιολογία ήταν και η παρουσία του Μεξικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, σε συνδυασμό με τις ομορφιές της Κρήτης. Άλλωστε το ταξίδι για τον ίδιο ήταν πιο εύκολο σε σχέση με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Χόρχε μένει μόνιμα στην Μαδρίτη, οπότε η απόφαση ήταν εύκολη.

Το χάντμπολ – παίζει σε μια ερασιτεχνική ομάδα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας – δεν είναι η μοναδική του αγάπη. Λατρεύει και την επαγγελματική πάλη, άθλημα το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο Μεξικό. Οι λουτσαδόρ, όπως λέγονται οι παλαιστές στα ισπανικά, να λατρεύονται από τους φίλους τους αθλήματος που γεμίζουν αρένες για να παρακολουθήσουν τους αγώνες τους.

Και ο Χόρχε είναι ένας από αυτούς. Και φρόντισε στην παραλία του Καρτερού να συνδυάσει την πάλη με το μπιτς χάντμπολ.

Η μάσκα του Dr Wagner Jr την οποία ο Κασίγιας φοράει στους αγώνες του Μεξικού έχει γίνει πόλος έλξης. Άλλωστε, είναι από τους ήρωές του ο 58χρονος - πλέον - λουτσαδόρ που έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της επαγγελματικής πάλης στο Μεξικό, αλλά και στην Ιαπωνία.

Η πάλη λοιπόν συνάντησε το μπιτς χάντμπολ στο νεότευκτο αθλητικό κέντρο του Καρτερού που έχει όλες τις προδιαγραφές και θα φιλοξενήσει και αγώνες πάλης στην άμμο.

No comments