Πρόταση για απορρόφηση της Βέροιας 2017 από τον Φίλιππο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόταση για απορρόφηση της Βέροιας 2017 από τον Φίλιππο !

 


Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και Βέροια 2017 ώστε στη νέα σεζόν στην Α1 Εθνική Γυναικών να παίξει ο Φίλιππος και όχι η συμπολίτισα του.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες, ωστόσο, δεν έχουν πάρει μορφή υλοποίησης και δεν είναι βέβαιο ότι εντέλει θα υπάρξουν τα κατάλληλα χρονικά περιθώρια ώστε να εγκριθεί από Γενική Συνέλευση της Βέροιας 2017 η απορρόφηση από τον Φίλιππο Βέροιας και στη συνέχεια να νομιμοποιηθεί η συμμετοχή του σωματείου στην Α1 Εθνική.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Βέροια 2017 είναι γνωστές, ωστόσο, η επιχορήγηση που πήρε ( όπως όλες οι ομάδες της Α1 Εθνικής ) στην τελευταία σεζόν ήταν υπερπολύτιμη.

Τώρα, πλέον, η Βέροια 2017 είναι ξανά μπροστά στην ίδια πραγματικότητα, αυτή της αντικειμενικής δυσκολίας για τη συγκρότηση ομάδας.

Ο Φίλιππος Βέροιας έχει δυναμική στο χάντμπολ Γυναικών και ( συνολικά ) όνομα με διαχρονική βαρύτητα και απήχηση, παρά τα προβλήματα του.

Η επιστροφή από την Γερμανία σημαίνοντος διοικητικού στελέχους της Βέροιας 2017, θα είναι καταλύτης για τις εξελίξεις, αλλά, ας είμαστε επιφυλακτικοί καθώς οι ημέρες περνούν και πλέον τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς, ακόμα και αν αποφασισθεί η απορρόφηση της Βέροιας 2017 θα πρέπει να ρυθμισθούν και επιμέρους ζητήματα, όπως είναι και αυτό της επιχορήγησης για τη σεζόν 2022-2023, η τύχη των αθλητριών που έχουν μείνει στην ομάδα, η διοικητική διάρθρωση.

No comments