Αλβανός στο greekhandball.com : '' Εμπιστεύομαι απεριόριστα τους παίκτες της ΑΕΚ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός στο greekhandball.com : '' Εμπιστεύομαι απεριόριστα τους παίκτες της ΑΕΚ ! ''


Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επισήμως τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Δημητρούλια ( τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του ) και την ανάθεση καθηκόντων πρώτου προπονητή της ομάδας της στον Αλέξη Αλβανό, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει το greekhandball.com

Ο 42χρονος προπονητής δεν πρόκειται, φυσικά, να χρειασθεί συστάσεις με τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς, η εμβληματική φυσιογνωμία του ελληνικού χάντμπολ, διετέλεσε από το 2019 βοηθός προπονητή στην Ενωση ενώ παράλληλα είναι προπονητής στους Παίδες και τους Εφηβους του τμήματος.

Το όνομα του Αλβανού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τίτλους σε όλα τα επίπεδα και με κάθε ιδιότητα ( αθλητής, βοηθός προπονητή, πρώτος προπονητής ) ενώ παράλληλα έχει αποδείξει ότι μπορεί να καθοδηγήσει άρτια και ψυχολογικά τους παίκτες του, παίρνοντας από εκείνους το καλύτερο δυνατό, στις πιο ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες.

Πρώτη προπόνηση με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ, με την νέα ιδιότητα του, για τον Αλέξη Αλβανό σήμερα στις 6 μ.μ. με βοηθό του τον Δημήτρη Καφφάτο.

Ο Αλέξης Αλβανός, με το γνωστό πνεύμα που πάντα τον διακρίνει εντός και εκτός γηπέδων και με περίσσια ηρεμία  είπε  στο greekhandball.com :

'' Σεμνότητα, ταπεινότητα, δουλειά και πειθαρχία, έτσι θα προχωρήσουμε, αυτά είναι τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν...Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη, με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή της. Γνωρίζω την ομάδα και τους παίκτες και τρέφω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες αυτούς και θεωρώ ότι είναι σε υψηλό επίπεδο, έχουν την εμπειρία και την ποιότητα ώστε να διαχειρισθούν αυτή την δύσκολη στιγμή και να ανατρέψουν την τελευταία εικόνα της ομάδας ''. 


1 comment

Anonymous said...

Καλοστο τ λαμόγιο κατάφερε και τον έφαγε τ Δημητρουλια άντε να δούμε