Οι εμψυχωτικές ομιλίες του Αλέξη Αλβανού και του Χριστόφορου Μπακαούκα τόνωσαν το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι εμψυχωτικές ομιλίες του Αλέξη Αλβανού και του Χριστόφορου Μπακαούκα τόνωσαν το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ



Λίγο πριν από την έναρξη του χθεσινού (16/05) τρίτου τελικού της Handball Premier, στον οποίο η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 26-23 και μείωσε σε 2-1 στην σειρά, ο προπονητής της Ένωσης, Αλέξης Αλβανός, καθώς και ο άλλοτε άσσος της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας, εμψύχωσαν τους παίκτες των Κιτρινόμαυρων με ομιλίες τονώνοντάς τους έτσι το ηθικό.

Ο Αλέξης Αλβανός, που κοούτσαρε εξαιρετικά την ομάδα της ΑΕΚ, μίλησε στους αθλητές του στα αποδυτήρια και τους τόνισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντάς τους παράλληλα ότι μπορούν να πετύχουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 

Από την άλλη, ο Χριστόφορος Μπακαούκας ανέφερε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες της ΑΕΚ: «Αυτός ο κόσμος της ΑΕΚ εκεί εξω, που γέμισε πάλι το γήπεδο, ήρθε γιατί πιστεύει σ' εσάς, πιστεύει ότι μπορείτε να κάνετε την ανατροπή. Αυτό πιστεύει για εσάς και ο Πρόεδρος. Πιστέψτε το λοιπόν κι εσείς, είστε καλύτεροι και παίξτε για τον κόσμο και τον Παπασταμάτη».

No comments