Σωκράτη δε σε ξέχασε κανείς... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σωκράτη δε σε ξέχασε κανείς...

 


Το κλειστό γήπεδο της Κατερίνης γέμισε χαμόγελα αλλά και συγκίνηση στην καλύτερη εκδήλωση μνήμης για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου Σωκράτη Σκούφα.

Στον φυσικό χώρο 'όπου όλοι συνηθίσαμε τον αείμνηστο Σωκράτη ενώθηκαν πέντε γενιές για να τιμήσουν την προσφορά του ανθρώπου που κέρδισε αγάπη και σεβασμό όχι μόνο για το αθλητικό κοουτσάρισμα αλλά για τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα σε όλους τους τομείς, με έμφαση στην πραγματική σημασία της λέξης οικογένεια.

Ηταν όλοι εκεί, είτε με φυσική παρουσία είτε νοερά λόγω απόστασης η εργασίας.

Παρέστησαν ο πρόεδρος του Αρχελάου Αλκίνοος Τασιόπουλος, που αναφέρθηκε με λιτά αλλά πειστικά λόγια στον εκλιπόντα Σωκράτη σε κλίμα έντονης συγκίνησης, ο έφορος χάντμπολ Μιχάλης Κανταρτζής, ο προπονητής Τάκης Σκούφας, ο πρώτος προπονητής του Σωκράτη, Αντώνης Ματθαιΐδης  ο Πρόεδρος του Ορφέα Κατερίνης Παναγιώτης Κορτσελίδης, ο προπονητής Πάλης του Αρχελάου Σάββας Τσεντίδης, παρα πολλοί φίλοι, γονείς και αθλητές-αθλήτριες  χάντμπολ.

Η  σύζυγος του Σωκράτη, Μάγδα Χοτοκουρίδου που είναι προπονήτρια της Ακαδημίας του Αρχελάου και συνεχιστής του όλου έργου του Σωκράτη, η αγαπημένη του κόρη Πελαγία και ο γιος του Αριστοτέλης που είναι παίκτης του Αρχελάου, άκουγαν από όλους τα καλύτερα για τον Σωκράτη...

Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι νίκησαν 17-15 τον Αρχέλαο, προσφέροντας πολύ καλές στιγμές και “γύρισαν” πίσω το ρολόι της ιστορίας με την παρουσία τους στο κλειστό του Β’ ΔΑΚ στα Καταφυγιώτικα.

Μετά την λήξη του φιλικού έγιναν τα γενέθλια του Αριστοτέλη Σκούφα που χθες έγινε 20 ετών και τα γιόρτασε με τούρτα, στην εκδήλωση προς τιμήν του πατέρα του Σωκράτη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι  Αναστασίου και Παρούσης .

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΡΧΕΛΑΟΥ (προπονητής Παλαιμάχων Τ.Σκούφας ) :

Αθανασιάδης , Σκαμαγκάς, Σιδηρόπουλος, Νταρλαγιάννης, Καρυπίδης, Σαμλίδης , Ασαρίδης , Σουγγάρας , Τζιόκας Φώτης, Βουτσάς, Κούζας, Μαρινόπουλος , Τόνας , Μπέλης , Εφραιμίδης, Συμελίδης, Τριανταφύλλου Σ., Μαυρόπουλος , Κοσμίδης Η., Παπανάκος.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (προπονητής Γ. Μαστορογιάννης )

Κοσμίδης Β., Κουλλόλλι, Σαϊδές, Σκούφας, Μαυρόπουλος, Καϊμακάμης, Χαραλαμπίδης, Θεοφανίδης, Σαραντίδης, Λάμπρου, Παπανάκος, Ξώνης, Κωνσταντάκης, Θυμιόπουλος, Ξεφτέρης, Παρασκευαΐδης.


No comments