Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή - Παίζει ο Λέμος κόντρα στον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή - Παίζει ο Λέμος κόντρα στον Ολυμπιακό



Τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, μετά από την χθεσινή (11/05) συνεδρίαση, γνωστοποίησε η ΟΧΕ.

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Πατρίκ Λέμος, που είχε αποβληθεί με κόκκινη και μπλε κάρτα στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την Πυλαία, τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών με αναστολή. Ο Βραζιλιάνος παίκτης έχει εκτίσει ήδη μία αγωνιστική στον πρώτο τελικό της Handball Premier κόντρα στον Ολυμπιακό και υπολογίζεται, έτσι, για τον τρίτο τελικό, την προσεχή Δευτέρα (16/05).


1) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον PATRICΚ ANDRE TONIAZZO LEMOS, αθλητή του σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 80307), την ποινή του αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.


2) ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η εκδίκαση της υπόθεσης του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ».


3) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟ, πρόεδρο του σωματείου «ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ», την ποινή του αποκλεισμού των εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.


4) ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Γ.Ε. ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ -ΚΕΝΤ» και «ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» για το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ανδρών με αποτέλεσμα «0-10» υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου «ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», καθώς και δύο (2) βαθμούς υπέρ του τελευταίου αυτού σωματείου στη βαθμολογία του τρέχοντος Πρωταθλήματος.


5) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡΡΟ, αθλητή του σωματείου «ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΒΥΡΩΝΑΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 54168), την ποινή του αποκλεισμού των τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.


6) Α) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.» πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 €).

Β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΛΕΖΙΟ, παράγοντα του αθλητικού σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», την ποινή του αποκλεισμού των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή

No comments