Χορός για δύο και ο τρίτος περιμένει.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χορός για δύο και ο τρίτος περιμένει....


Ταξιδεύει για τα Χανιά η αποστολή του Πήγασου Κυψέλης, προκειμένου το Σάββατο στις 6 μ.μ. να παίξει με τον Ιδομενέα Γαλατά, το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισσού, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την άνοδο από τα πλέϊ οφ της Β΄Εθνικής στην Α2 Εθνική, στον Νότο.

Πρόκειται για το ματς που δεν έγινε, επειδή δεν είχε πάει ο Πήγασος στα Χανιά και θα ακολουθήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο η τελευταία αγωνιστική με τις αναμετρήσεις : Πήγασος Κυψέλης-Έσπερος  Καλλιθέας και Ιδομενέας-Ολυμπιακός Κερατσινίου.

Στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου έχει 7 πόντους ( 5 αγώνες ), ο Πήγασος 6 πόντους ( 4 ματς ), ο Ιδομενέας 4 πόντους ( 4 ματς ) και ουραγός με 1 βαθμό από 5 παιχνίδια είναι ο Εσπερος που δεν έχει πιθανότητα να είναι μέσα στις 2 πρώτες θέσεις ανόδου.

Ο Ολυμπιακός Κερατσινίου περιμένει το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα στα Χανιά, καθώς, με νίκη του Πήγασου ανεβαίνει κατηγορία, μαζί με την ομάδα της Κυψέλης.

Η ισοπαλία εξυπηρετεί, επίσης, τον Πήγασο που θεωρητικά μπορεί να πάει στους 9 πόντους.

Εάν έλθει ισόπαλο το παιχνίδι, στην τελευταία αγωνιστική ο Ιδομενέας θα θέλει νίκη επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου, καθώς έχασε στις  Σιταποθήκες  με 29-28 .




No comments