'' Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο τελικός '', δεν πήρε τα μετάλλια της η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο τελικός '', δεν πήρε τα μετάλλια της η ΑΕΚ

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός δήλωσε : 

'' Ηταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που δεν τέλειωσε θετικά για την ομάδα μας. Στις δυόμιση εβδομάδες που δουλέψαμε με τους παίκτες, έμεινα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση τους, καθώς, υπερέβαλλαν εαυτούς. Ετσι είναι ο αθλητισμός...Ετσι είναι η ζωή, με χαρές και λύπες...Προχωράμε..Το μέλλον της ΑΕΚ θα είναι λαμπρό, όπως και το παρόν της. Ο τελικός κρίθηκε, όπως είχαμε πεί, στις λεπτομέρειες. Στο τελευταίο γκολ του Ολυμπιακού, είμαι 100% βέβαιος ότι έγινε επιθετικό φάουλ...Θα αναλογισθούμε, παρ' όλα αυτά, τι δεν πήγε καλά , ώστε να διορθωθεί ''.

Η ομάδα της ΑΕΚ δεν πήγε να παραλάβει τα μετάλλια της για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, καθώς αυτό αποφασίσθηκε σε ένδειξη, όπως ειπώθηκε, διαμαρτυρίας.

Στην ΑΕΚ έχουν παράπονα από τους παρατηρητές του τελικού ( Μιχαηλίδης-Μεϊμαρίδης ), καθώς, όπως επισημαίνουν κύκλοι της ομάδας, δεν κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα σε πειθαρχικά ζητήματα ενώ υποστηρίζουν ότι στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, φίλοι του Ολυμπιακού ήταν πίσω από την εστία των Μπουκοβίνα-Αντζελιτς και παρενοχλούσαν τους δύο γκολκίπερ. 

Οι ίδιοι κύκλοι προσθέτουν ότι ο αθλητικός διευθυντής της Ενωσης Στάθης Παπαχαρτοφύλης έπεσε στο έδαφος, στη λήξη του πρώτου μέρους, γιατί χτυπήθηκε.

No comments