Προχωρά με Ταουσάνη ο Ιωνικός Ν.Φ. , πήρε Δ.Μελετάκο και Τρούλλο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Προχωρά με Ταουσάνη ο Ιωνικός Ν.Φ. , πήρε Δ.Μελετάκο και Τρούλλο


 Πιστός στη λογική που ακολουθεί ο Ιωνικός Ν.Φ. , κινείται με σοβαρότητα και προσοχή για τη μεταγραφική ενίσχυση του με Ελληνες αθλητές, που θα δυναμώσουν την ομάδα του με προοπτική.

Με αυτό το πρίσμα, ο πολυπρωταθλητής του ελληνικού χάντμπολ, έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με 2 αθλητές ( Σ.Σ. η οριστικοποίηση των μεταγραφών δεν είναι δυνατό, σε κανένα άθλημα, να γίνει προτού καν εκδοθούν και κατατεθούν τα σχετικά έντυπα εντός των νόμιμων ημερομηνιών, άρα, απόκτηση δεν υπάρχει, παρά μόνο ηθικά δεσμευτική αμοιβαία υπόσχεση...) που προέρχονται από καλή σεζόν στην Handball Premier ( σε ότι αφορά την ατομική απόδοση τους ) ενώ προχωρά και με έναν τρίτο ο οποίος επίσης αποτελεί πολύτιμη μονάδα και έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος.

Προχωρά λοιπόν με τον πίβοτ Γιάννη Ταουσάνη, τον 26χρονο αθλητή που είναι πολύ πιθανό ότι θα μετακινηθεί από τον Αρη Νίκαιας στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ τα κυανόλευκα προβάρουν ο συμπαίκτης του στην ομάδα της Κοκκινιάς και συνομήλικος του, πλέϊ μέϊκερ Δημήτρης Μελετάκος όπως και ο 21χρονος εξτρέμ από την Σαλαμίνα Χαράλαμπος Τρούλλος.

Μελετάκος και Τρούλλος ήταν πρώτοι σκόρερς των ομάδων τους στην τελευταία σεζόν ενώ ας σημειωθεί ότι ο δεύτερος ακολουθεί τον δρόμο του Χριστόφορου Μπακαούκα, που είχε πάει από τη Σαλαμίνα στον Ιωνικό Ν.Φ. το 1997.

Θα ακολουθήσουν από τον Ιωνικό Ν.Φ. και άλλες στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις με φιλόδοξους Ελληνες παίκτες, με τον  προπονητή της ομάδας Γιάννη Αρβανίτη να δημιουργεί, με την αρωγή της δραστήριας διοίκησης του συλλόγου, ισχυρό ( και πάλι ) συγκρότημα.


No comments