'' Πέρασα 2 από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πέρασα 2 από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου...''


 Εκλεισε ένας κύκλος για τον Γιώργο Ζαραβίνα, θα ανοίξει ένας άλλος...

Ο πετυχημένος προπονητής ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την κυπριακή Ανόρθωση, με την οποία κατέκτησε  2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 1 Σούπερ Καπ και πέτυχε την  πρόκριση στα ημιτελικά του EHF Cup και σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Cablenet Sports «ΑΝΟλα στη Φόρα» είπε: 

«Δυστυχώς όλα τα όμορφα πράγματα τελειώνουν. Θα ήθελα να μείνω περισσότερα χρόνια στην ομάδα αλλά οι λόγοι ήταν οικογενειακοί και όχι επαγγελματικοί.  Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο επαγγελματικά μετά από αυτά τα δυο χρόνια και όσα πετύχαμε.

 Ένα άκρως επαγγελματικό πλαίσιο. Αυτό που συνάντησα στην Κύπρο, αυτό που συνάντησα στην ομάδα, αυτό που κατάφερε ο κ. Ανδρέου είναι σπάνιο και δεν τα βρίσκεις εύκολα. 

Οι σχέσεις δεν είναι μόνο επαγγελματικές με την ομάδα, είναι και οικογενειακές. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα που θα είμαστε και πάλι μαζί.

Αυτό που θέλω να πω για την ομάδα όταν ήρθα στην Κύπρο, είναι δεν πίστευα ποτέ ότι θα περάσω δύο από τα πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου. 

Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κάνουμε μια εκπληκτική δουλειά. Ψάξαμε παίκτες από την Ελλάδα και ήταν δύσκολο για να τους φέρουμε στην Κύπρο. Δεν περίμενα αυτόν τον ανταγωνισμό στην Κύπρο. Οι αγώνες ήταν πάντα στα όρια. 

Μπορούσαμε να είχαμε και ήττες. Το Ευρωπαϊκό και ο Παρνασσός προσπαθούν και μας ακολουθούν. 

Οι συνθήκες ήταν αυτές που ώθησαν τους αθλητές. Στη συνέχεια το έκαναν προσωπική υπόθεση. 

Ο επαγγελματισμός της διοίκησης έδωσε το όραμα στην ομάδα. Αυτό με τράβηξε και πίστεψα σε πράγματα μεγαλύτερα από αυτά που  βάλαμε στόχο»

No comments