Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την διάθεση των εισιτηρίων για τον 1ο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την διάθεση των εισιτηρίων για τον 1ο τελικό κόντρα στον ΟλυμπιακόΗ ΑΕΚ ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα, για τον πρώτο τελικό Πρωταθλήματος της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή 06/05 στις 19:15.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα (5 ευρώ), είτε στην είσοδο του γηπέδου (την Παρασκευή από τις 17:30), είτε νωρίτερα (Τετάρτη 04/05 και Πέμπτη 05/05 ως τις 18:30 και Παρασκευή 06/05 ως τις 15:30) από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του χάντμπολ ή VIP all sports ή All in one (όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής).

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με το εισιτήριο, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Η ΑΕΚ ανέφερε ακόμα, στην σχετική ανακοίνωσή της: ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί Πρωταθλήματος. Η μαζική και παθιασμένη στήριξη, η φωνή και ο παλμός που δίνουν οι «Ενωσίτες», θα δώσουν την ώθηση για την κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου''.

No comments