Καλή αρχή έγινε στους τελικούς ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλή αρχή έγινε στους τελικούς !

 


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στους τελικούς ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Handball Premier που θα διεξαχθούν στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα, με τη σειρά των αγώνων να ξεκινά την Παρασκευή στις 19.15 με γηπεδούχο την Ενωση.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ Στάθης Παπαχαρτοφύλης και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Κώστας Καραμπουρνιώτης, από το Δήμο Χαλκιδέων η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτης Γκούνης.

Συζητήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα, αναλύθηκαν τα μέτρα ασφάλειας και συμφωνήθηκε ότι κάθε ομάδα όταν είναι φιλοξενούμενη θα έχει στη διάθεση της από 15 προσκλήσεις-διαπιστεύσεις, ώστε να καλύψει  τις ανάγκες μελών της Διοίκησης της και ατόμων της ομάδας της που θα είναι εκτός αποστολή. Αυτά τα άτομα θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένο χώρο και θα δημιουργηθεί γύρω τους μία ζώνη ασφαλείας, ώστε να αποτραπούν τυχόν απρόοπτα. 

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που σας είχε ήδη από χθες παρουσιάσει το   greekandball.com , στη  σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

-Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

-Θα εκδοθούν από την ΑΕΚ 1.000 εισιτήρια, συν τα διαρκείας.

-Η χωρητικότητα θα είναι στο 100% της πληρότητας του γηπέδου, δηλαδή 1.200 θέσεις.

-Η ΟΧΕ για τις ανάγκες της θα προμηθευτεί 20 προσκλήσεις.

-Οι θύρες του κλειστού γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 18:00

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους θεατές.

-Εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών σε ότι αφορά την φιλοξενούμενη ομάδα με απόφαση του Υφυπουργείο Αθλητισμού μετά από σχετικό αίτημα της ΔΕΑΒ και εισήγηση της Δ/νσης Αστυνομίας Εύβοιας.

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη για τον 2ο τελικό της Handball Premier Ολυμπιακός-ΑΕΚ.   

No comments