'' Είμαστε το αουτσάϊντερ αλλά έχουμε δίψα να προχωρήσουμε... '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Είμαστε το αουτσάϊντερ αλλά έχουμε δίψα να προχωρήσουμε... ''

 


Ο προπονητής της Πυλαίας Μπάμπης Ανανιάδης, που έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ερωτηθείς από το greekhandball.com  για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, μας είπε :    

''Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στο final four του Κυπέλλου.Δουλέψαμε όλο αυτό το κενό διάστημα με ηρεμία και υψηλή συγκέντρωση χωρίς τραυματισμούς. Απέναντι μας θα βρούμε τις τρείς πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό μας καθιστά το μεγάλο αουτσάϊντερ . Υπάρχει πολύ μεγάλος σεβασμός για την ομάδα του ΠΑΟΚ ,είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα , έχει έμπειρους παίκτες ,όπου ακόμα και με τους τραυματισμούς,είναι το φαβορί του ζευγαριού. Εμείς από τη μεριά μας θα αντιπαραθέσουμε το νεανικό ενθουσιασμό  , την αθλητικότητα και τη δίψα μας να προχωρήσουμε στο θεσμό . Πιο ειδικά νομίζω ότι πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξουν , η διαχείριση των ειδικών καταστάσεων και η απόδοση των τερματοφυλάκων ''.

Στη διάθεση του θα έχει και πάλι ο Ανανιάδης τον πλέϊ μέϊκερ Ν.Κουκμίση, που γυρνά από τον τραυματισμό του ενώ ο γκολκίπερ Ορφανουδάκης αν και έχει γυρίσει στις προπονήσεις, ακόμα δεν κρίνεται έτοιμος και δεν πρόκειται να υπολογίζεται για το Κύπελλο.

Αξιοσημείωτο ότι όλη η ομάδα της Πυλαίας είναι προσηλωμένη στο στόχο του Κυπέλλου και η ανταπόκριση στις προπονήσεις, ειδικά μάλιστα την περίοδο του Πάσχα, δείχνει τη διάθεση όλων στην Πυλαία. 

No comments