'' Πολλά ευχαριστώ ειδικά στον Γιάννη Αϊβάζη ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πολλά ευχαριστώ ειδικά στον Γιάννη Αϊβάζη ! ''



Ομορφες δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Δόξας Βύρωνος Γιώργο Γερονικολό ( ο οποίος συμβαίνει να είναι άνθρωπος με βαθιές οικογενειακές ρίζες στον χώρο του Τύπου ) στο greekhandball.com

''  Με την ολοκλήρωση της σεζόν, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή μας και πολλά ευχαριστώ ειδικά στον αρχηγό της ομάδας μας Γιάννη Αϊβάζη. Προχωράμε μπροστά έστω και αν μας μένει η πικρία που φθάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Και κάτι ακόμα, γιατί πράγματι αισθάνομαι ότι το οφείλω ως αναγνώριση : Βιώσαμε στην Πάτρα, στην εκπνοή του πρωταθλήματος, άψογη φιλοξενία από την Ακαδημία Πάτρας και προσωπικά από την οικογένεια Παπαγιαννόπουλου. Εχουν από μέρους μας ένα τεράστιο ευχαριστώ ! ''. 

Fair Play από την Ακαδημία Πάτρας που συνεχάρη μάλιστα με πρωτότυπο τρόπο τα Βριλήσσια για την άνοδο τους, με αψίδα θριάμβου, με μπάλες χάντμπολ στα χέρια και κερδίζει τα εύσημα των αντιπάλων της.

Το μόνο που δεν μάθαμε, είναι αν κέρασε τις άλλες ομάδες ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος γαλακτομπούρεκο από το Κιάτο, από αυτό που του αρέσει, από το ζαχαροπλαστείο Βουστάσια 1954...

 

1 comment

Anonymous said...

Kύριε Δελαγραμμάτικα εκτίθεστε με αυτή την ανάρτηση σας γιατί δεν ρωτήσατε τι έχει κάνει αυτός ο "κύριος". Ρωτήστε και θα βγάλετε λαβράκια.