Την Τετάρτη (13/04) η Εθνική Ανδρών μας θέλει όλους στο πλευρό της! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Τετάρτη (13/04) η Εθνική Ανδρών μας θέλει όλους στο πλευρό της!Μετά από την επική πρόκριση επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης τον Μάρτιο, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο για την δεύτερη φάση των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου - Χαλκίδας την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 19:15 με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η Ομοσπονδία απηύθυνε κάλεσμα σε όλη την οικογένεια του αθλήματος, ώστε να στηρίξει την Εθνική μας ομάδα στην προσπάθεια της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια!

Η ΟΧΕ αποφάσισε να διαθέσει προσκλήσεις στους συντελεστές του αθλήματος προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ιστορικό αυτόν αγώνα.

Τα σωματεία μπορούν να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 στο e-mail (mediaoxe@gmail.com) τα ονόματα των μελών (παράγοντες, προπονητές, αθλητές-τριες) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προκειμένου να προμηθευτούν τις αντίστοιχες προσκλήσεις.

Επίσης τα μέλη των Ενώσεων, οι Σύνδεσμοι Προπονητών (ΣΥΠΧΕ), Αθλητών (ΠΣΑΧ) και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών, μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις με την ίδια διαδικασία.

Για την είσοδο στην εγκατάσταση ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα από την ΓΓΑ, όπως χρήση μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ανήλικοι έως 12 ετών με self test την ημέρα του αγώνα, ανήλικοι 13-17 ετών, rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών.

No comments