Οι κλήσεις του Ζαραβίνα στην Εθνική Ανδρών - Ελεύθερη η είσοδος στους θεατές, στην Χαλκίδα - Δηλώσεις Μάλλιου, Ασβεστά (vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι κλήσεις του Ζαραβίνα στην Εθνική Ανδρών - Ελεύθερη η είσοδος στους θεατές, στην Χαλκίδα - Δηλώσεις Μάλλιου, Ασβεστά (vids)

Στην πρωτεύουσα της Εύβοιας την Χαλκίδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (06/04) η Εθνική Ανδρών για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (13/04, 19:15, ΕΡΤ3) με το Μαυροβούνιο για την δεύτερη φάση των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη, τηρώντας πάντα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ).

Οι αθλητές που βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Ζαραβίνα, είναι οι: Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Ασβεστάς (Ανόρθωση- Κύπρος), ενώ την Κυριακή θα ενσωματωθούν οι Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία) και Λοΐζος (Πρεσάνο- Ιταλία).

Αναφορικά με τον δεξιό ίντερ Αχιλλέα Τόσκα (Bianco Monte Δράμα 1986) χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Νίκος Κρητικός (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή) αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 


«Είναι δύο ιστορικά παιχνίδια»


Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Χάρης Μάλλιος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τους αγώνες με το Μαυροβούνιο. Θα είναι δύο ιστορικά παιχνίδια για εμάς. Πρόκειται για δύο αγώνες πολύ απαιτητικούς κυρίως στον πνευματικό τομέα και οφείλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι. Εγώ θα το ξαναπώ, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και αυτό πιστεύω θα αποτυπωθεί και στο γήπεδο. Από κει και πέρα εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο να εμφανιστούμε στα… κόκκινα στα δύο αυτά κρίσιμα παιχνίδια».

Ο δεξιός ίντερ Στέλιος Ασβεστάς επεσήμανε: «Η προετοιμασία μας έχει κυλήσει πολύ καλά, περιμένουμε να έρθουν τα παιδιά από το εξωτερικό, είναι δύο σημαντικά παιχνίδια για εμάς, ώστε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο να προκριθεί η Εθνική ομάδα μετά από 18 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

No comments