''Ιππότες'' για την ΑΕΚ Μπάμπιτς και Ζέκελι... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Ιππότες'' για την ΑΕΚ Μπάμπιτς και Ζέκελι...

 


Ο προπονητής της Πέλιστερ Ζέλικο Μπάμπιτς δήλωσε για την νίκη της ομάδας του :

'' Είναι χαρά μου που έπαιξα κόντρα στην ΑΕΚ αυτή τη σεζόν και ως φιλοξενούμενος στην Αθήνα και εδώ στην Μπίτολα. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαι ευγνώμων προς τον ουρανό, σε όλους στην Πέλιστερ. Οι παίκτες μου έδειξαν για άλλη μια φορά χαρακτήρα. Μπορεί ο Σέκελι να ήταν βασικός του αγώνα, αλλά θέλω να τονίσω την άμυνα, που έκανε καλή δουλειά. Χαρακτήρας και άμυνα κέρδισαν το ματς με την ΑΕΚ. Φυσικά ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την μεγάλη υποστήριξη.'' 

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ουγγαρίας και της Πέλιστερ Μάρτον Ζέκελι  έκανε σπουδαίο ματς με 14/32 επεμβάσεις και ποσοστό 44% :

'' Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλοξενούμενους από την Αθήνα για τα καλά λόγια στον λογαριασμό μου και την ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά δύσκολο και νευρικό, ωστόσο ξέραμε ότι θα είχαμε τέτοιο ματς. Ήμασταν έτοιμοι για στην άμυνα τους 5-1 και στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε το πραγματικό μας εαυτό. Συγχαρητήρια στους "Ckembars" και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, ήταν φανταστικοί και είναι απόλαυση να παίζεις σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα''.

No comments