ΟΧΕ: "Όλοι μαζί νικήσαμε" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΧΕ: "Όλοι μαζί νικήσαμε"



Με το σύνθημα "όλοι μαζί νικήσαμε" η ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του "Τ. Καμπούρης" στην Χαλκίδα και στήριξαν, δίνοντας παλμό, την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών της Ελλάδας, η οποία πέτυχε σπουδαία νίκη (24-17) επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


"Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα σωματεία, τους εκατοντάδες αθλητές-τριες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και γενικά όλους τους συντελεστές του αθλήματος που στήριξαν με την παρουσία τους και την φωνή τους την Εθνική μας ομάδα στον χθεσινό αγώνα απέναντι στη Βοσνία.

Η οικογένεια του αθλήματος ενωμένη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα μας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και το φίλαθλο κοινό της Χαλκίδας που συμπαραστάθηκε στην Εθνική μας και έδειξε για άλλη μια φορά ότι το χάντμπολ αρχίζει να γίνεται μέρος της καθημερινότητάς του και να μπαίνει στην καρδιά του.

Όλοι μαζί νικήσαμε!

Συνεχίζουμε με την ίδια πίστη και θέληση!

Ελλάς!".

No comments