Οι δηλώσεις των αθλητών της Εθνικής Ανδρών, Κρητικού, Μιχαηλίδη, Παπαβασίλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των αθλητών της Εθνικής Ανδρών, Κρητικού, Μιχαηλίδη, Παπαβασίλη


Το πρώτο «ημίχρονο» των διπλών αναμετρήσεων με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 ολοκληρώθηκε με θριαμβεύτρια την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας που επιβλήθηκε με 24-17.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το δεύτερο «ημίχρονο» στην Τούζλα το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 (21:00, ΕΡΤSPORTS) με τους Έλληνες διεθνείς να είναι αισιόδοξοι, αλλά και συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες της ρεβάνς.

Νίκος Κρητικός, Στέφανος Μιχαηλίδης και Γιώργος Παπαβασίλης δήλωσαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:


Νίκος Κρητικός (διεθνής αριστερός ίντερ): «Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει πολύ ευχαριστημένους. Ξεδιπλώσαμε τις αμυντικές μας αρετές, ενώ στην επίθεση ίσως ήμασταν λίγο επιπόλαιοι κάποιες φορές και λόγω της ποιότητας του αντίπαλου τερματοφύλακα. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα μας δίνει καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση, ωστόσο στη ρεβάνς θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσεκτικοί γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι έχουν ανατραπεί και μεγαλύτερες διαφορές από αυτές των 7 τερμάτων».


Στέφανος Μιχαηλίδης (διεθνής πίβοτ): «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, καταφέραμε να πάρουμε μία σημαντική νίκη με 7 γκολ διαφορά. Η άμυνα μας ήταν το κλειδί της νίκης σε συνάρτηση με την εξαιρετική απόδοση του Πέτρου (Μπουκοβίνας) που είχε 50%. Επιθετικά μας… κουβάλησε ο Χάρης (Μάλλιος) με 13 γκολ. Γενικά παίξαμε συγκεντρωμένα και με πάθος. Φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα αντιμετωπίσουμε τη Βοσνία σε ένα γήπεδο sold out με… εχθρική ατμόσφαιρα. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι με στόχο τη νίκη και όχι για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα».


Γιώργος Παπαβασίλης (διεθνής εξτρέμ): «Πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε πει από την αρχή να μπούμε και να παλέψουμε για την κάθε φάση. Αρχικά είχαμε στόχο τη νίκη και στη συνέχεια μία καλή διαφορά, αφού είδαμε ότι το παιχνίδι μας πηγαίνει, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες εμφανίσεις του Πέτρου (Μπουκοβίνα) και του Χάρη (Μάλλιος).

Η διαφορά των 7 γκολ είναι ικανοποιητική, αλλά θα πρέπει να πάμε στη Βοσνία έχοντας ξεχάσει το πρώτο ματς και γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μία… εχθρική έδρα».

No comments