Ομορφες στιγμές στην Αξιούπολη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ομορφες στιγμές στην Αξιούπολη !



Ομορφες στιγμές για τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, που με μέσο όρο ηλικίας τα 19 χρόνια κατάφερε να μείνει στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με αθλητές οι οποίοι σε ποσοστό 90% προέρχονται από την περιοχή όπου εδρεύει ο σύλλογος.

Η νίκη επί της Ασπίδας Ξάνθης είναι σωτήρια για την Αξιούπολη, με πρώτο σκόρερ τον 16χρονο Κέφαλο με 7 τέρματα και η χαρά διπλή για τους φίλους της, μετά και από την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΧΜ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγιναν οι βραβεύσεις των Πρωταθλητών Εφήβων  από τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά , τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή. Στο γήπεδο επίσης παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Ελενα Λιακοπούλου και Γιώργος Γεωργίτσαρος ,η πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης  Δήμου Παιονίας Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη ,ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης  και ο δημοτικός σύμβολος Αιμίλιος Δεβετζόπουλος. 

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε τις  στιγμές του αγώνα της Αξιούπολης : https://dimitrissoumelidisphotography.pixieset.com/.../...

  

No comments