Μεγάλο διπλό της ΧΑΝΘ επί του άξιου Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλο διπλό της ΧΑΝΘ επί του άξιου Κιλκίς




Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ΧΑΝΘ σε βάρος του Κιλκίς, με 23-19 και πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενισχύει με τρόπο ουσιαστικό τις πιθανότητες της για άνοδο στην Α1 Εθνική.

Το Κιλκίς ήταν κοντά στο σκορ, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, μέχρι το 50΄ ( 16-18 ), ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΧΑΝΘ πήρε διαφορά νίκης, εκμεταλλευόμενη και την απογοήτευση των γηπεδούχων οι οποίοι συνεχίζουν να ελπίζουν στην πρωτιά, όμως, δίχως να εξαρτώνται από τα δικά τους αποτελέσματα και με ψαλιδισμένες τις ελπίδες, καθώς, σε ένα κρίσιμο ματς '' πνίγηκαν '' από την επιθυμία νίκης, που έγινε άγχος...

Η ΧΑΝΘ ήταν σταθερή σε απόδοση, ψύχραιμη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και έφθασε δίκαια στη νίκη. 

Σε κάθε περίπτωση, η αξία του αντιπάλου δίνει τιμή στον νικητή και αυτό έγινε στην αναμέτρηση του Κιλκίς με την ΧΑΝΘ.

Σεβασμός και στις δύο ομάδες, για την γενναία προσπάθεια τους σε καιρούς δύσκολους και με μύρια προβλήματα από την αδυσώπητη καθημερινότητα.

Τα πεντάλεπτα :  2-2, 4-4, 6-6, 7-7, 8-10, 9-12 ( ημίχρονο ), 12-13, 13-14, 15-17, 16-18, 17-20, 19-23.

Διαιτητές : Πατιός-Τσιάνας.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ :  Α.Μαυρόπουλος, Χοτζούδης, Χ.Μαυρόπουλος, Τοκατζόγλου 2, Σ.Φαχουρίδης 4, Βαφειάδης, Α.Φαχουρίδης 1, Κυπραίος 4, Γιαβασίδης , Γρηγοριάδης 1, Κόβλακας , Ιλέρης 2, Καρβουνίδης, Καρυοφύλλης , Ιωαννίδης, Δημάκης 5.

ΧΑΝΘ : Μουρατίδης 1, Μηλόπουλος , Τσιρογιάννης , Παπαδόπουλος , Μπίλιας , Τσαγκαράκης 1, Σαρηγιαννίδης 1, Βαρδάκας , Τζινεβής 7, Καράγγελος 1, Πετρίδης 4, Ανδρεαδάκης 2, Γιαννακίδης, Κωστόπουλος , Πάντζιος , Βασιάδης 3. 

No comments