'' Πρόκληση για εμένα και την ομάδα ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πρόκληση για εμένα και την ομάδα ! ''


Ο Θάνος Τούτσης μπορεί να καμαρώνει  γιατί απολαμβάνει τους καρπούς της επιμονής και της αφοσίωσης του...

Ο 34χρονος ( γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1988 )  προπονητής ( ο οποίος είδε το φως του κόσμου στον Πειραιά, ωστόσο, δεν έπαιξε ποτέ σε ομάδα της γενέτειρας του ), έχει ήδη κάνει ένα μεγάλο κύκλο στο χάντμπολ και τώρα τον περιμένει η Handball Premier όπου ανέβηκε με τα Βριλήσσια και συνεχίζει.

Τα σκαλιά τα ανεβαίνει ένα--ένα ο Θάνος...

Ξεκίνησε στην Ακαδημία του Δούκα όπου κατέκτησε 3 τίτλους στα ηλικιακά πρωταθλήματα : 

1 Παμπαίδων και 2 συνεχόμενους στην κατηγορία των Εφήβων.

Σε επίπεδο αντρών αγωνίσθηκε σε Ιωνικό Ν.Φ., Βριλήσσια, Αναγέννηση Βύρωνα, ΑΕΚ ( με την οποία πήρε το πρωτάθλημα και έφθασε στους  8 του Challenge Cup ενώ παράλληλα είχε ξεκινήσει την ενασχόληση του ως προπονητής σε επίπεδο Ακαδημιών ).

 Έκανε μια διακοπή 4 ετών για να ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών, καθώς εξαιτίας  κάποιων τραυματισμών και των αυξημένων αθλητικών υποχρεώσεων το πτυχίο είχε μείνει πίσω. Επέστρεψε για την Αναγέννηση Άρτας όπου προπονούσε επίσης τμήματα Ακαδημιών αλλά και τη γυναικεία ομάδα και στη συνέχεια, πήγε στην Ορμή ως συνεργάτης του Στέλιου Σεϊρεκίδη στην γυναικεία ομάδα και προπονητής Ακαδημιών.

Επέστρεψε στην Αθήνα, έπαιξε 1 χρόνο στη Νέα Ιωνία και εν συνεχεία πήγε στον Άρη Νικαίας ο οποίος μόλις είχε προβιβαστει στην Handball Premier ώστε να αγωνιστεί στην ομάδα αλλά και να προπονήσει  ηλικιακά τμήματα.    

Το 2019 αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την προπονητική ενώ το 2020 δέχτηκε πρόταση ώστε να γίνει συνεργάτης του Τάκη Μελετάκου στην αντρική ομάδα του Αρη Νίκαιας. 

Το 2021 μεταπήδησε στα Βριλήσσια, όπου την πρώτη χρονιά είχε τα τμήματα των Παίδων και των Εφήβων και το καλοκαίρι η διοίκηση πήρε την απόφαση να τον εμπιστευθεί στο τιμόνι της αντρικής ομάδας. 

Μετά από συζήτηση των δύο πλευρών, αποφασίσθηκε ο σχεδιασμός να δίνει χώρο και αγωνιστικό χρόνο στα νέα παιδιά αλλά ταυτόχρονα να πλαισιωθούν με παίκτες με καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, ώστε  οι νεότεροι να αποκτούν εικόνες και εμπειρίες. 

Ο Πέρρος, ο Βαμβακάς , ο Τσικογιαννόπουλος, ο Αντωνιάδης ο αρχηγός της ομάδας ο Νικολακοπουλος και οι υπόλοιποι "μεγάλοι" αγκάλιασαν τα νέα παιδιά. 

Και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει όλους. 

Ο Θάνος Τούτσης εκτός από προπονητής είναι personal trainer με τη μέθοδο της ems προπόνησης. Είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 2 ετών.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τα Βριλήσσια είπε στο greekhandball.com

'' Είναι πάντα όμορφο να εκτιμούν τη δουλειά σου και να στο αποδεικνύουν έμπρακτα! Ευχή μου να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά και να απολαμβάνουμε τις στιγμές.

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα των Βριλησσίων. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα, καθώς οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και πίστεψαν σε μένα.   

Όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μια σπουδαία επιτυχία για την ομάδα, δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς κάναμε κάποιες ήττες τις οποίες έπρεπε να διαχειριστούμε και να αντιδράσουμε. Μείναμε ενωμένοι και στο τέλος τα καταφέραμε. Η Handball Premier είναι μια πρόκληση για μένα και την ομάδα και ευελπιστούμε να συνεχίζουμε να κάνουμε σταθερά βήματα μπροστά ''.


 


No comments