Λόγια χαράς αλλά και ιπποτικής συμπεριφοράς... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λόγια χαράς αλλά και ιπποτικής συμπεριφοράς...


Ο νέος προπονητής του Δούκα, Γιώργος Χαλκίδης ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να είναι χαρούμενος για το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στη Βέροια που ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας στη Handball Premier.

Στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε μεγάλη ημέρα τη σημερινή τονίζοντας ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν άψογα στις απαιτήσεις του αγώνα: «Μεγάλη ημέρα για την ομάδα μας! Ένας τελικός στον οποίο οι αθλητές μου ήταν εξαιρετικοί, σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια!!!Ανταπεξήλθαν σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές δυσκολίες τόσο τεχνικά όσο και πνευματικά. Ο Δούκας την επόμενη σεζόν θα είναι στην Handball premier και θα συνεχίζει να υπηρετεί το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΣΕΔ που σύσσωμη ήταν μαζί μας στην Βέροια και μας συμπαραστάθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος. Ελπίζω και εύχομαι ο Φίλιππος να βρει σύντομα τον δρόμο και να επανέλθει».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «μπλε» Κώστας Ντούνης τόνισε: «Φέτος ήταν μια χρονιά που πραγματικά μας πήγαν όλα στραβά, με αποκορύφωμα να χάσουμε το «σπίτι» μας, το ΔΑΙΣ. Παρόλα αυτά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μείναμε ενωμένοι, είχαμε πίστη και πλήρη επίγνωση που βρισκόμαστε και έστω και την τελευταία στιγμή τα καταφέραμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Υπάρχει τεράστια ανακούφιση και δικαίωση για όλους που καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και πλέον συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε τα επόμενα χρόνια που πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερα αγωνιστικά για τον Σύλλογο μας. Ο Δούκας είναι ένα ιστορικό σωματείο, μια «οικογένεια» που κατά την άποψη μου ανήκει στο «γκρουπ» των δυνατών ομάδων και είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε και πάλι να πρωταγωνιστεί.

Εύχομαι στον Φίλιππο Βέροιας να βρει σύντομα τον δρόμο του και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία για το άθλημα μας τον έχει ανάγκη».

No comments