'' Ορκος τιμής '' στον Δούκα για τον τελικό επιβίωσης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ορκος τιμής '' στον Δούκα για τον τελικό επιβίωσης !


Με νίκη, ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ απέναντι στον Φίλιππο στην Βέροια, ο Δούκας μένει στην  Handball Premier και ο νέος ( ανέλαβε καθήκοντα πριν από 20 ημέρες ) προπονητής της ομάδας Γιώργος Χαλκίδης, σε δηλώσεις του, υποστηρίζει για το ντεμπούτο :  «Η ομάδα μου έχει μπροστά της έναν τελικό. Ένα παιχνίδι που η μοίρα έφερε δύο από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας να παλεύουν για μια θέση στην Handball Premier της επόμενης σεζόν. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, σωματικά, ψυχικά αλλά και πνευματικά και γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε μέσα στη Βέροια αλλά και τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Φίλιππος Βέροιας είναι το φαβορί καθώς αγωνίζεται μέσα στην έδρα του και το ρόστερ του απαρτίζεται από πολλούς ξένους παίκτες όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι για να δώσουμε μια μεγάλη μάχη και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία».  

Αποφασισμένοι όμως να κερδίσουν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Φίλιππο είναι οι παίκτες του Δούκα οι οποίοι έδωσαν «όρκο τιμής» να καταθέσουν και την ψυχή τους ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεται για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στην παραμονή. 

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ντούνης, στις δηλώσεις του τονίζει ότι η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Βέροιας. «Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, καλούμαστε το Σάββατο να δώσουμε έναν τελικό και να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Συλλόγου μας. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μια εξίσου ιστορική ομάδα όπως είναι ο Φίλιππος και έχουμε προετοιμαστεί, ψυχολογικά αλλά και σωματικά, για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν βλέπουμε κανένα άλλο αποτέλεσμα, όλοι οι παίκτες είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε μέσα στη Βέροια, έχουμε δουλέψει μεθοδικά και είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα του Σαββάτου θα μας δικαιώσει».

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δούκα δεν θα είναι μόνοι τους στον αγώνα του Σαββάτου καθώς θα έχουν στο πλευρό τους κάποιους φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Βέροια για να στηρίξουν την προσπάθεια τους καθώς επίσης και μέλη της διοίκησης. 

Στη Βέροια αναμένεται να ταξιδέψει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστης Δούκας, ο διευθυντής του ΑΣΕΔ και ταμίας, Απόστολος Κατσαρός, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ και μέλος της διοίκησης, Κωνσταντίνος Αλεξίου, ο μάνατζερ του τμήματος, Γρηγόρης Χατσατουριάν καθώς και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Χάντμπολ, Τάκης Κλεώπας.   



No comments