Οι δηλώσεις των Καρασαββίδη, Καραμπουρνιώτη για το ματς κόντρα στην Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις των Καρασαββίδη, Καραμπουρνιώτη για το ματς κόντρα στην Πυλαία



Με στόχο το «επτά στα επτά» στη Β’ φάση της Handball Premier, o Oλυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (26/03, 12:00) την Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του Πρωταθλήματος. 

Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή, Γιώργου Καρασαββίδη και του αθλητή, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, στο olympiacossfp.gr:


Γιώργος Καρασαββίδης: «Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς, γιατί ο αντίπαλος είναι στην καλύτερη του κατάσταση και προετοιμάζεται για το Final-4 του Κυπέλλου με καλή ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον αγωνιστικό ρυθμό των αθλητών της Εθνικής ομάδας, να βάλουμε ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό τους υπόλοιπους και ταυτόχρονα, να διαχειριστούμε την κούραση και τους μικροτραυματισμούς που μας άφησαν οι μάχες της Εθνικής με τη Βοσνία. Γνωρίζουμε, ότι οι βαθμοί σε αυτό τον αγώνα μας βάζουν και μαθηματικά στους τελικούς και θέλουμε να τους κατακτήσουμε».


Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, αύριο αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα, σε μια επικίνδυνη έδρα. Παρά το λίγο χρονικό διάστημα που είχαμε όλοι μαζί, η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη. Συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά, με κλειδί μας την άμυνα, δεν είναι άλλος ο στόχος από τους δυο βαθμούς, που θα μας φέρουν στους τελικούς».

No comments