Εκτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ ο Μυλωνάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ ο Μυλωνάς

 


Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς μπορεί να σκόραρε μόλις μία φορά απέναντι στην Πυλαία, όμως αυτό ήταν αρκετό ώστε να γίνει ο 6ος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς,   έφθασε τα 427 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ και «έπιασε» τον Στέφανο Βελιτσιάνο στην 6η θέση των all time scorers του τμήματος.

Παράλληλα, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς συμπλήρωσε 150 επίσημες συμμετοχές, ανεβαίνοντας στην 10η θέση της συγκεκριμένης λίστας, προσπερνώντας τον Γιώργο Ασαρίδη (149).

Ο Ιγκνάσιο Μόγια Νάτσο Φλορίδο με τα 4 τέρματα που σημείωσε έφτασε τα 224 ως παίκτης της ΑΕΚ και άφησε πίσω του τον Γιώργο Βακάλη, «σκαρφαλώνοντας» στην 18η θέση των σκόρερς του τμήματος. Ακόμα, με τη συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα ο Μόγια έφτασε τις 64 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα» και πέρασε στην 32η θέση.

Άνοδος στη λίστα και για τον Πατρίκ Λέμος, ο οποίος πέτυχε 1 γκολ κόντρα στην Πυλαία και «έπιασε» τον Λαουρίνας Παλεβίτσιους στην 40η θέση των σκόρερς με 111 τέρματα.

Τέλος, ο Γιουράι Μπριάτκα σκοράροντας 7 τέρματα έφτασε τα 44 με τη φανέλα της ΑΕΚ, ανεβαίνοντας στην 66η θέση των σκόρερς της «Ένωσης».

No comments